Fotbal

CSM Târgu Jiu va avea activă, de la 1 iulie 2022, și secția de fotbal!

CSM Târgu Jiu va avea activă, de la 1 iulie 2022, și secția de fotbal! Da, este acum o certitudine! Familia CSM Târgu Jiu se mărește, iar fotbalul se adaugă celorlalte cinci secții sportive în care CSM Târgu Jiu își desfășoară deja activitatea: handbal, baschet, lupte, box și atletism.CSM Târgu Jiu va porni la drum în fotbal cu grupe de juniori născuți 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.

Având în vedere faptul că orașul Târgu Jiu a avut tot timpul copii talentaţi și o deschidere largă spre fenomenul fotbalistic, CSM Târgu Jiu, prin noua secție de fotbal, le dă posibilitatea copiilor din Târgu Jiu și județul Gorj, care vor să practice fotbalul, să-şi desfăşoare activitatea într-un mediu profesionist, bine organizat, sub supravegherea celor mai buni antrenori și cu o bază sportivă excepțională.

La fel ca în cazul grupelor de copii de la celelalte secții ale clubului, și la noua secție de fotbal, antrenorii care se vor ocupa de grupele de juniori vor pune accentul pe iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea tinerilor jucători de fotbal pentru marea performanţă. Proiectul ce pornește acum este ca dintre acești copii să îi putem alege în scurt timp pe cei care vor forma viitoarea echipă de seniori a CSM Târgu Jiu!

După data de 1 iulie, reprezentanții clubului nostru vor avea întâlniri și discuții cu copiii și părinţii urmând a le va fi prezentat noul proiectul fotbalistic juvenil. Ulterior, copiii înscriși vor fi invitați să vină la preselecții și selecții. Între timp, oficialii clubului fac toate demersurile necesare ca juniorii să intre în competiţiile oficiale din această toamnă.

Prin intermediul site-ului nostru vă vom anunța modalitățile și perioada de înscriere pentru preselecții și selecții pentru grupele de juniori.

Comment here