Handbal

CSM Târgu Jiu își conturează lotul pentru Liga Florilor. Vezi ce jucătoare au rămas la Târgu Jiu și ce transferuri au fost făcute la gruparea gorjeană

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este în faza în care își conturează lotul pentru primul sezon din istoria clubului în Liga Florilor. Oficialii clubului sunt foarte aproape de a finaliza lotul pentru stagiunea 2022-2023. La Târgu-Jiu ar mai putea sosi în această vară cel mult două jucătoare. Reunirea lotului este programată pentru data de 6 iulie. Pe 28 august demarează noua ediție de Liga Florilor, atunci când CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni.

Reprezentanții clubului gorjean pregătesc intens partici­parea în Liga Florilor. CSM Târgu Jiu și-a păstrat în mare parte nucleul de jucătoare pe care s-a bazat în lupta pentru promovare. Si-au prelungit angajamentele cu gruparea gorjeană: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu, Valentina Toader Trică, Ira Zinatullina, Sabine Klimek, Iulia Andrei, Florența Ilie, Pal Ceandani, Alexandra Gavrilă și Bianca Ștefania Chiriță. După un sezon încheiat în forță, cu o promovare istorică, unele dintre aceste jucătoare revin pe prima scenă a handbalului românesc, în timp ce altele au șansa de a debuta în Liga Florilor.

Oficialii clubului au realizat până acum șapte transferuri, iar prin aducerea acestor jucătoare, CSM Târgu Jiu își dorește să devină o echipă competitivă la nivelul primei ligi din România. Au semnat cu CSM Târgu Jiu: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Katarina Pavlovic, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian, Oana Maria Bucă și Vanessa Leona Predescu. Le spunem bun venit celor care în sezonul viitor vor îmbrăca tricoul echipei CSM Târgu Jiu și le transmitem mult succes în Liga Florilor. La gruparea gorjeană ar mai putea sosi în această vară cel mult două jucătoare.

La capătul unui sezon de succes, concretizat cu o promovare istorică în Liga Florilor și-au încetat angajamentele cu CSM Târgu Jiu: Ioana Daniela Toader, Anna Ivanenko, Bianca Stanca, Gabriela Frunză, Mihaela Obedeanu, Mădălina Olariu, Andreea Olariu și Oana Iordache.

”CSM Târgu Jiu le mulțumește, pe această cale, pentru toată muncă depusă, pentru aportul adus la realizarea obiectivului propus, promovarea în primul eșalon handbalistic al țării, și le dorește mult succes pe mai departe! Le mulțumim și le urăm succes la cluburile unde vor evolua pe viitor”.

Staff-ul tehnic al echipei a fost și el completat în această vară. Astfel, pe lângă antrenorul principal Liviu Andrieș, secundul Andrei Enache și maseurul Petre Tocaru, CSM Târgu-Jiu l-a cooptat în staff-ul tehnic pe Grigore Albici. Acesta va fi antrenor cu portarii la echipa de handbal feminin.

Handbalistele vor începe pregătirea pe data de 6 iulie, având programate o serie de meciuri amicale. Pe 28 august, CSM Târgu-Jiu va întâlni în primul meci din Liga Florilor, pe teren propriu, Dacia Mioveni. CSM Târgu-Jiu și-a stabilit și obiectivul pentru echipa de handbal feminin, în primul sezon în Liga Florilor: evitarea retrogradării.

 

Comment here