BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Feminin, turneu pe teren propriu, pe 15 și 16 octombrie. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț, liderul Grupei 4, va juca cu CSS Sibiu și Valbon Arad

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu va evolua în cadrul următorului turneu din Campionatul Național, pe teren propriu. Sala de sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” va găzdui, timp de două zile, pe 15 și 16 octombrie, meciurile din cadrul turneului 2 din Grupa 4, grupă din care mai fac parte CSS Sibiu și AS BC Valbon Arad. Echipa de U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Laurențiu Răuț, a înregistrat două victorii în primul turneu și este liderul Grupei 4. 

Turneu extrem de important pentru tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu, care vor să se mențină pe primul loc și după Turneul 2 din grupă. Gorjencele au și avantajul terenului propriu. Secția de baschet a CSM Târgu Jiu a reușit să aducă acest turneu în orașul lui Brâncuși, iar partidele se vor disputa în Sala de sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, o oportunitate bună pentru că toată lumea să vadă la lucru această echipă frumoasă. Profesorul Laurențiu Răuț este convins că tinerele baschetbaliste de la Târgu Jiu pot câștiga și acest turneu. Antrenorul Laurențiu Răuț le cere elevelor sale determinare și concentrare pentru a câștiga ambele meciuri și pentru termina grupa pe primul loc. 

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U13 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”Ne bucurăm că vom disputa acest turneu acasă. Este un turneu important pentru noi. Obiectivul nostru este acela de a câștiga ambele meciuri, pentru a rămâne pe primul loc în grupă. Jucăm acasă și sunt convins că fetele au o motivație în plus. Cu determinate, concentrare și atenție eu cred că putem câștiga cele două partide”. 

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Campionatul Național U14 Feminin
Ediția 2022-2023
Grupa 4 / Turneul 2 
15-16.10.2022
Sala Colegiu Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu
Meci 1
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu
Meci 2
Duminică 16.10.2022 / Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – AS BC Valbon Arad

Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 17.00
CSS Sibiu – AS BC Valbon Arad

 

Comment here