BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Masculin a încheiat Turneul 2 din Grupa 9(Sibiu, 15-16 octombrie)/ Gorjenii s-au calificat în următoarea fază a competiţiei / Rezultate

Baschetbaliști U14 pregătiți de Răzvan Bratoloveanu s-au deplasat în acest weekend la Șura Mică Sibiu, pentru meciurile din cadrul Turneului 2 din Grupa 9. Acolo s-au confruntat cu ACS Champions București-Craiova, ACS Alpha Sport Team Sibiu și ACS Îngerii Băniei Craiova. Elevii lui Răzvan Bratoloveanu au pierdut toate cele trei partide, dar s-au calificat în următoarea fază a competiţiei: Turneul 1, Faza 2. Calificarea a venit ca urmare a victoriei la o diferenţă mai mare de scor împotriva echipei ACS Champions Buc-Craiova, echipă cu care CSM Târgu Jiu se afla în luptă directă pentru ultimul loc de calificare. În Turneul 1, gorjenii s-au impus cu 70-60, în timp ce în Turneul 2, au pierdut 59-63. Astfel, baschetbaliştii lui Răzvan Bratoloveanu au prins biletele pentru următoarea fază a competiţiei. Mult succes băieţilor noştri şi antrenorului Răzvan Bratoloveanu în Faza 2!

Juniorii lui Răzvan Bratoloveanu au avut parte de un final de săptămână plin, cu trei meciuri, toate disputate în sala de sport din Șura Mică Sibiu. Au fost meciurile retur din cadrul Grupei a-9-a, în care a fost repartizată gruparea gorjeană. În primul meci băieţii lui Bratoloveanu au fost foarte aproape de un rezultat bun şi doar ghinionul a făcut că ei să piardă prima confruntare, la doar 4 puncte diferenţă, cu Champions Bucureşti-Craiova. Înfrângerea din primul meci pare că a afectat evoluţiile din următoarele două partide, pierdute de tinerii baschetbalişti gorjeni. Uşor nemulţumit de evoluţia elevilor săi la acest turneu, Răzvan Bratoloveanu, speră ca la următoarele turnee jucătorii săi să arate mai mult curaj şi determinare.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 masculin CSM Târgu Jiu: ”Nu am făcut un turneu foarte bun. Sunt un pic supărat după aceste partide, şi nu din prisma rezultatelor, ci din cauza jocul pe care l-am prestat în toate cele trei meciuri. Băieţii nu prea au respectat din ce am lucrat la antrenamente, în plus, parcă au fost lipsiţi de curaj şi de determinare, iar în acest fel e imposibil să câştigi. Vreau să cred că evoluţia lor a fost doar una de moment şi că ei vor arăta cu totul altfel la următoarele turnee. Nu ne rămâne decât să ne întoarcem acasă şi să continuăm să muncim, să ne antrenăm cât se poate de bine, pentru că numai aşa putem să progresăm în vederea meciurilor care urmează. Totuşi, trebuie să remarc şi un aspect pozitiv, faptul că am reuşit să ne calificăm în faza următoare a competiţiei”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Ioan Rădulea, Lucian Aurelian Toma, Radu Alexandru Popescu, Edward Nagy, David Ioan Pană, Răzvan Cristian Simionescu, Gabriel Tismănaru, Rareş Andrei Sgondea, Vladimir Constantin Gugea, Luca Pop Manta, Alexandru Cristian Diaconu, Rareş Haiducescu, Horia Hulea, Călin Ştefan Muntean, Vlad Mihai Plăstoi, Constantin Marian Sprâncenatu, Ioan Ayan Irod, Mihnea Grecu, Armand Gabriel Ciochină, Mihai Valentin Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14 Masculin
Ediția 2022-2023
Grupa 9 / Turneul 2
15-16.10.2022
Șura Mică Sibiu
Meci 1
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova 59-63
Meci 2
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 19.30
CSM Târgu Jiu – ACS Alpha Sport Team Sibiu 36-85
Meci 3
Duminică 16.10.2022 / Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – ACS Îngerii Băniei Craiova 23-78

Comment here