FotbalJuniori

Juniorii C, victorie clară în prima etapă a Campionatului Județean U15. CSM Târgu Jiu – AS Știința Turburea 8-2

CSM Târgu Jiu-Juniorii C, victorie clară în prima etapă a Campionatului Județean U15. Sâmbătă, 15 octombrie, tinerii fotbalişti de la CSM Târgu Jiu au trecut fără probleme de AS Știința Turburea, scor 8-2.

Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, a început cu dreptul Campionatul Judeţean U15, reuşind să se impună în faţa celor de la Ştiinţa Turburea, scor 8-2. Meciul disputat pe Stadionul Municipal a fost dominat categoric de echipa din Târgu Jiu, care şi-a propus să câştige campionatul judeţean. Chiar dacă nu au fost în formulă completă, gruparea gorjeană nu a vut probleme în a se impune în acest meci. 

Alin Poenaru, antrenor Juniori C CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci la discreția noastră, chiar dacă am avut foarte mulți jucatori care au lipsit. Patru jucători accidentați și un jucător învoit. Cei care au fost în teren şi-au făcut datoria și doar relaxarea în urma rezultatului din teren a făcut să primim două goluri.
Mă bucur că am început campionatul cu dreptul și sper ca de la meci la meci să jucăm și mai bine”.

Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 14.30
Stadion Municipal Târgu Jiu
Juniori C CSM Târgu Jiu – AS Știința Turburea 8-2
Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Alexandru Gurică 4 goluri, Andrei Vintilescu 2g, Lorenzo Nistor 1g, Ianis Văcaru 1g. 

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

 

Comment here