BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Feminin câştigă Grupa 4 şi se califică în faza următoare! Laurenţiu Răuţ: ”Ne bucurăm că echipa noastră a rămas liderul grupei, fără înfrângere. Felicitări fetelor pentru calificare”

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a câştigat şi Turneul 2 din Grupa 4, cu două victorii categorice şi a ajuns la patru victorii consecutive în actuala stagiune. După 74-22 cu CSS Sibiu, şi 78-29 cu Valbon Arad, echipa lui Laurenţiu Răuţ este liderul incontestabil al Grupei a-4-a. Cu patru victorii din patru meciuri, CSM Târgu Jiu s-a calificat de pe primul loc în următoarea fază a competiţiei. Felicitări echipei U14 şi antrenorului Laurenţiu Răuţ!

În sala de sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, care a găzduit meciurile din cadrul turneului 2 din Grupa 4, echipa de U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Laurențiu Răuț, şi-a dominat categoric adversarele din Grupa 4. Drept dovadă stau şi rezultatele înregistrate, victorie la peste 50 de puncte cu CSS Sibiu şi la aproape 50 de puncte cu Valbon Arad, rezultate care nu mai lasă loc de comentarii. Cu aceste două victorii, CSM Târgu Jiu şi-a consolidat poziţia de lider în Grupa 4 şi s-a calificat de pe primul loc în următoarea fază a competiţiei.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U13 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”În primul rând aş vrea să felicit aceste fete minunate, atât pentru atitudinea de care au dat dovadă în aceste două meciuri, dar și pentru faptul că au reușit să facă un joc colectiv foarte bun. Ne bucurăm că echipa noastră a rămas liderul grupei, fără înfrângere, și asta ne dă mari speranțe pentru meciurile care vor urma. În al doilea rând aş dori să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la acest turneu”.

În următoarea fază a competiţiei s-au calificat primele două din Grupa 4, CSM Târgu Jiu şi Valbon Arad. Urmează Faza 2 cu o grupă alcătuită din patru echipe, primele două clasate din Grupa 4 şi din Grupa 3. În faza următoare se vor disputa patru turnee, două în noiembrie şi două în decembrie, iar primele 3 clasate în grupă vor merge la Turneul Semifinal. 

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Campionatul Național U14 Feminin
Ediția 2022-2023
Grupa 4 / Turneul 2
15-16.10.2022
Sala Colegiu Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu
Meci 1
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu 74-22
Meci 2
Duminică 16.10.2022 / Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – AS BC Valbon Arad 78-29

 

Comment here