HandbalJuniori

Junioarele 3, la a treia victorie din campionat. CSM Târgu Jiu – CSM Mihai Viteazul Vulcan 32-28

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat duminică, 16 octombrie, a treia victorie din campionat, după ce a trecut de CSM Mihai Viteazul Vulcan, scor 32-28. Meciul disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu a contat pentru etapa a-4-a din Seria J a Campionatului Naţional. După această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 3 în clasamentul grupei.

Prima parte a meciului a fost una destul de echilibrată, cu ambele echipe trecând rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Primele minute au aparţinut gorjencelor care au condus cu 4-2 în minutul 6. Au urmat câteva momente bune pentru echipa oaspete, care  a trecut în avantaj, scor 4-5 în minutul 8. În minutul 16, tabela indica 8-8. Echipa din Vulcan a reuşit să se desprindă pentru câteva momente, scor 8-11, în minutul 18, dar elevele lui Radu Costel au găsit resursele necesare şi au întors rezultatul, 12-11, în minutul 24. Echipa din Vulcan egalează, dar CSM Târgu Jiu înscrie la ultima acţiune a primei părţi şi intră la pauză cu un avantaj de un gol, scor 13-12.

CSM Târgu Jiu începe mai bine repriza secundă şi îşi măreşte constant avantajul pe tabelă, 15-12 în minutul 27, 17-13 în minutul 31, şi 20-16 în nimutul 34. Handbalistele de la CSM Târgu Jiu îşi menţin avansul de 6 goluri şi în minutul 46, scor 29-23, dar şi cu un minut înainte de finalul meciului, scor 32-26. Echipa din Vulcan înscrie ultimele două goluri ale meciului, cu care stabileşte scorul final, 32-28 pentru CSM Târgu Jiu. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Nu sunt pre multe lucruri de spus despre jocul cu Vulcan. Concluzia mea este că mai avem mult de muncă. Ne-am urcat un pic mai sus, ca atitudine, în ceea ce priveşte confruntarea cu echipa din Vulcan. Am văzut însă de la încălzire o oarecare relaxare în echipă şi de aceea rezultatul de la pauză a fost doar la un pas distanţă. La acest nivel încercăm să rulăm cât de mult putem întregul lot. Improvizăm pentru că trebuie să ne dăm seama de „arsenalul” elevelor noastre. Vom avea o pauză destul de lungă, până la următoarea etapă şi avem timp să pregătim meciul cu liderul clasamentului, CSS Petroşani”.

La victoria junioarelor 3 a asistat şi primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a urmărit partida alături de directorul clubului, Robert Bălăeţ.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Alexia Chimerel, Ana Bîrlete 5g, Cleopatra Pîslaru 6g, Raisa Pagnejer 1g, Dana Totan 4g, Ștefania Bîlteanu, Beatrice Popescu 5g, Patrizia Ștefu 1g, Maria Cojocaru, Alexandra Popescu 3g, Cătălina Ungureanu 2g, Anastasia Găvănescu, Ștefania Bușe 4g, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu 1g, Carla Logăscu. Antrenor: Radu Costel.

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 3 în clasamentul Seriei J,cu 6 puncte acumulate, la egalitate cu ocupanta locului 2, CSS Sibiu, despărţite doar de golaveraj, şi la două puncte de ocupanta primului loc, CSS Petroşani. Etapa viitoare, pe 13 noiembrie, CSM Târgu Jiu va evolua în deplasare, pe terenul echipei CSS Petroşani.

 

Comment here