BaschetJuniori

Baschet U16 Feminin / Turneul 3, București, 17-18 aprilie / Toma Popescu: Obiectivul nostru este să acumulăm cât mai multe puncte, astfel încât să reușim clasarea în primele 8 echipe, ceea ce ne-ar duce la turneul final

Echipa de baschet feminin U16 a CSM Târgu Jiu se va deplasa la finalul acestei săptămâni la București, unde va disputa meciurile din cadrul Turneului 3. Baschetbalistele pregătite de Toma Popescu au fost repartizate în Grupa C, alături de ACS Champions București, CSS Bega Timișoara, CSS Nr. 5 Paldors București. Meciurile sunt programate pe 17-18 aprilie.

Antrenorul Toma Popescu speră ca echipa pe care o antrenează să obțină cât mai multe puncte la acest turneu pentru a reuși calificarea la turneul final, în primele 8 echipe. Față de turneul precedent, Toma Popescu are acum aproape tot lotul la dispoziție, singura absență fiind cea a Anei Encescu, accidentată.

Toma Popescu, antrenor U16: „Sezonul regulat se încheie o dată cu acest turneu de la București. Dacă în primul meci vom juca cu Paldors, deja o cunoștință mai veche, echipă cu care ne-am întâlnit la primul turneu, în schimb cu Champions și cu Bega Timișoara nu ne-am mai întâlnit până acum. Obiectivul nostru este să acumulăm cât mai multe puncte, astfel încât să reușim clasarea în primele 8 echipe, ceea ce ne-ar duce la turneul final. Lotul este în mare parte refăcut, după accidentările de la turneul 2, dar tot mai avem ceva probleme medicale. Jucătoarea Ana Encescu nu poate face deplasarea cu noi, fiind accidentată”.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „La București va fi un turneu destul de dificil, dar cred că sunt și meciuri pe care le putem câștiga. Eu sper într-un rezultat bun, dar cel mai mult mă interesează ca toți cei care fac parte din delegație să se întoarcă sănătoși acasă”.

Lotul care face deplasarea la București este urmatorul:
Casiana Spineanu, Ștefania Ardereanu, Teodora Țîrca, Ștefania Buju, Carla Surcel Carla, Bianca Nica, Teodora Calotă, Miruna Rădescu, Bianca Bodescu Alexia Moșteanu, Ștefania Ghimbășanu. Antrenor: Popescu Toma.

Program U16 Feminin
MECI 1 – 17 Aprilie 2021
Ora 13:30
Sala CT Nenitescu București
CSM Târgu Jiu – CSS Nr.5 Paldors București

MECI 2 – 17 Aprilie 2021
Ora 17:45
Sala CT Nenitescu București
CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara

MECI 3 – 18 Aprilie 2021
Ora 20:00
Sala CT Nenitescu București
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București

Comment here