BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U13, echipa pregătită de Laurențiu Răuț s-a calificat în Grupa Valorică A

Tinerele baschetbaliste ale Grupei U13 de la CSM Târgu Jiu au încheiat partidele din cadrul Turneului 2 din Grupa E a Campionatului Național rezervat categoriei U13, cu o victorie şi două înfrângeri. În urma rezultatelor obţinute, echipa pregătită de profesorul Laurențiu Răuț s-a calificat în următoarea fază a Campionatului Naţional. Victoria obţinută în faţa echipei Shooting Stars Bucureşti, scor 30-11, le-a adus baschetbalistelor de la Târgu Jiu calificarea în Grupa Valorică A.

Pentru a se califica în următoarea fază a competiţiei, CSM Târgu Jiu avea nevoie de o victorie la finalul acestei săptămâni într-unul din cele trei meciuri pe care le-a disputat în Sala Șc. Nr. 103 din București. Micuţele baschetbaliste de la Târgu Jiu s-au mobilizat foarte bine şi au câştigat cu Shooting Stars Bucureşti, victorie care le-a propulsat în Grupa Valorică A din cadrul Campionatului Naţional. 

Laurențiu Răuț, antrenor Grupa U13 CSM Târgu Jiu: „După două zile de joc am reușit să ne calificăm mai departe în Grupa Valorică A, ceea ce ne-am propus încă de la început. Personal sunt mulțumit de atitudinea avută de fetele noastre, care a fost una mult mai consistentă în comparație cu turneul de acum o lună, iar acest lucru ne bucură şi ne dă speranţe pentru viitor”.

LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Program meciuri:

Campionatul Național Junioare U13
Grupa E – Turneu 2 / 20-21 noiembrie
Sala Șc. 103 București
20.11.2021
Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București 29-49
Ora 19.30 CSM Târgu Jiu – CSS Nr.6 Shooting Stars București 30-11
21.11.2021
Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – Sportul Studențesc 35-41

CLASAMENT / Grupa E
No Team W/L P
1. ACS Dan Dacian Bucureşti 6/0 12
2. Sportul Studentesc Bucureşti 4/2 10
3. CSM Targu Jiu 2/4 8
4. CSS Nr 6 Shooting Stars Bucureşti 0/6 6

Următoarea fază a competiţiei, Grupa Valorică A, va debuta în 11-12 decembrie, cu primul turneu. Componenţa grupelor din următoarea fază a competiţiei se va stabili după disputarea tuturor partidelor din prima fază a grupelor.

Comment here