Handbal

CSM Târgu Jiu – U Cluj 28-21 / VICTORIA CSM TÂRGU JIU ÎN IMAGINI / Galerie Foto

La doar trei ani de la înființarea CSM Târgu Jiu, echipa de handbal feminin a clubului scrie istorie pentru sportul pe echipe din Gorj. Duminică, 10 aprilie, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut de principala contracandidată la promovarea în Liga Florilor, U Cluj Napoca, scor 28-21, și este ca și promovată în Liga Florilor.

Familia CSM Târgu Jiu trăiește bucuria unei promovări istorice. Felicitări echipei, antrenorilor, conducerii clublui și tuturor celor implicați în această promovare extraordinară, care duce echipa din Târgu Jiu în elita handbalului feminin românesc, în Liga Florilor. A fost o zi istorică pentru CSM Târgu Jiu, o zi în care fetele, împreună cu staff-ul tehnic, au luptat pentru un vis care a devenit realitate și pentru asta merită felicitările noastre. Le mulțumim pentru bucuria pe care ne-o oferă cu fiecare meci câștigat, pentru munca depusă, pentru determinarea și pasiunea cu care intră pe teren. Pentru un sezon de excepție mulțumim și inimosului public gorjean care a fost în permanență alături de echipă. 

CSM TÂRGU JIU: Cristina Popovici 1g, Elena Marica Bercu, Alina Ciuchiatu – Bianca Chiriță 2g, Bianca Stanca, Andreea Olariu, Valentina Toader, Anna Ivanneko 1g, Ira Zinatullina 3g, Gabriela Frunză, Alexandra Gavrilă 3g, Pal Ceandani 6g, Florența Ilie 2g, Iulia Andrei 5g, Mihaela Obedeanu, Sabine Klimek 5g. Antrenori: Liviu Andrieș și Andrei Enache.

DIVIZIA A SERIA B
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Etapa 21
10 aprilie 2022 / Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – U Cluj Napoca 28-21(14-11)

GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here