HandbalJuniori

CN Handbal Masculin J4 / CSM Târgu Jiu Juniori 4 a terminat pe locul 2 după Turneul Zonal de la Corabia și s-a CALIFICAT la Turneul Semifinal

La finalul săptămânii trecute, pe 10 aprilie, juniorii 4 și-au continuat seria meciurilor din turneele de zonă și s-au deplasat la Corabia, acolo unde s-au disputat partidele din etapa a-II-a a Campionatului Național rezervat juniorilor 4. CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Vali Popescu, a înregistrat o victorie, 22-13 cu CSS Craiova, și o înfrângere, 19-25 cu echipa care a și terminat pe primul loc, CSS Drobeta Turnu Severin. Cu punctele acumulate în cele două turnee zonale CSM Târgu Jiu s-a clasat pe locul 2 în această serie și a obținut calificarea la Turneul Semifinal.

Din seria în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu au mai făcut parte LPS Târgu Jiu, ACS Danubius Corabia, CSS Craiova și CSS Drobeta Turnu Severin. Vă reamintim că în primul turneu zonal, desfășurat la Târgu Jiu, echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu a înregistrat două victorii, 27-20 cu LPS Târgu Jiu, şi 32-31 cu ACS Danubius Corabia. Micuții handbaliștii gorjeni și-au continuat evoluțiile bune și la turneul zonal de la Corabia, acolo unde au trecut în primul meci de CSS Craiova, scor 22-13, într-un meci pe care l-au dominat fără probleme. Meciul doi a fost unul foarte disputat și pierdut la mare luptă de handbaliștii gorjeni, care au câștigat prima parte a meciului, dar au pierdut în cele din urmă partida în fața echipei din Severin, formație care avea să termine pe primul loc. Cu un bilanțul general de trei victorii și o înfrângere, după cele două turnee, CSM Târgu Jiu s-a clasat pe locul 2 și a obținut calificarea la Turneul Semifinal.

Vali Popescu, antrenor juniori 4 CSM Târgu Jiu: ”Au fost două meciuri bune și vreau să-i felicit pe băieții pentru modul cum au abordat și acet turneu. Am câștigat fără probleme primul meci, cu CSS Craiova, pe care l-am castigat cu 22-13. A fost un meci pe care l-am controlat în ceea mai mare parte a lui. În meciul 2 am pierdut cu CSS Dr. Tr. Severin cu 25-19, dar am reușit să câștigăm prima repriză, și chiar dacă în cele din urmă am pierdut cu Severinul sunt mulțumit de copii, au avut momente de joc foarte bune”.

CSM Târgu Jiu: Robert Guran, Mihai Ularu, David Honcioiu, Vlad Călinoiu, Cătălin Popescu, David Bîrlete, Andrei Mornea, Mihnea Ciobanu, Tudor Manda, Darius Beuran, Ianis Penescu, Vlad Mezdrea, Ștefan Stănoiu. Antrenor: Vali Popescu. 

După CSS Drobeta Turnu Severin, primul loc, și CSM Târgu Jiu, locul doi, podiumul seriei a fost completat de AS Danubius Corabia. Cealaltă reprezentantă a orașului Târgu Jiu în această serie, LPS Târgu Jiu, a ocupat locul 4, în timp ce CSS Craiova a terminat pe ultima poziție.

Turneul Semifinal este programat pentru data de 1 mai, dar până în acest moment nu a fost stabilită locația. 

 

 

Comment here