Handbal

CSM Târgu Jiu, turneu la Zalău(5-6 august 2022). Adversari și program meciuri

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor de pregătire din această vară, la Zalău, acolo unde va participa la un puternic turneu amical. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va participa la Cupa Consiliului Județean Sălaj, gazda competiției fiind clubul HC Zalău. Pe lângă echipa organizatoare, HC Zalău, și CSM Târgu Jiu la turneu au mai fost invitate și CSM Slatina și CS Bekescsabai din Ungaria. Turneul se desfășoară în perioada 5-6 august. 

Handbalistele grupării gorjene se pregătesc intens pentru debutul în Liga Florilor. Gorjencele vor avea parte de alte trei partide de verificare foarte puternice, două confruntări cu echipe care activează în Liga Florilor, HC Zalău, grupare antrenată de Gheorghe Tadici, și CSM Slatina, dar și o partidă cu o formație din campionatul Ungariei, CS Bekescsabai. Liviu Andrieș a anunțat că după ce se va termina acest turneu va face o analiză a acestei perioade de pregătire.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Va fi un turneu foarte bun de pregătire, după care vom putea trage concluzii despre punctul în care suntem la nivelul pregătirii fizice și tehnico-tactice. Întâlnim două echipe cu o mare experiență la nivelul primei ligi, iar asta ne bucură, pentru că ne așteptăm la două meciuri extrem de puternice. În meciul împotriva echipei din Ungaria vom urmări în mare parte să avem un ritm foarte ridicat și să dăm minute tuturor jucătoarelor”.

Și Dan Ilieș, expertul sportiv al secției de handbal, spune că este un turneu puternic menit să consolodeze relațiile de joc din cadrul lotului și să ridice nivelul de joc al echipei.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonator secția de handbal a CSM Târgu Jiu:”La turneul de la Zalău vom întâlni echipe foarte puternice, cu mare experiență în Liga Florilor și o formație din campionatul Ungariei. Îmi doresc ca în urma acestui turneu să consolidam relațiile de joc și să ne întoarcem acasă mai încrezători în forțele proprii. Le doresc fetelor noastre succes și sănătate!”

Program turneu 5/6 august 2022 – Zalău
Vineri 5 august
10.00 – HC Zalău AB – CSM Slatina
11.45 – HC Zalău A – CSM Târgu Jiu

17.00 – CSM Târgu Jiu – CSM Slatina 
18.45 – HC Zalau – Bekescsaba

Sâmbătă 6 august
10.00- CSM Târgu Jiu – CS Bekescsaba(Ungaria)
11.45 – HC Zalau – CSM Slatina

 

Comment here