Handbal

CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarul din Turul 2 din Cupa României Râureni, ediția 2023-2024. CSM Târgu Jiu va juca cu echipa de liga a doua, CSM Bacău

CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarul din Turul 2 din Cupa României Râureni la handbal feminin, ediția 2023-2024. CSM Târgu Jiu va juca în această fază a competiției, în deplasare, cu CSM Bacău. ”Am avut parte de o tragere la sorți favorabilă. Se pare că din nou ne surâde norocul, pentru că am picat cu CSM Bacău, o echipă de liga a doua, și vom juca în deplasare”, ne-a declarat antrenorul secund Andrei Enache, imediat după tragerea la sorți din Cupa României. 

La sediul Federației Române de Handbal a avut loc, astăzi, tragerea la sorți a meciurilor din Turul 2 al Cupei României. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a avut parte de o tragere la sorți favorabilă. CSM Târgu Jiu se va deplasa în Moldova, pentru duelul cu echipa de liga a 2-a, CSM Bacău. Formația băcăuană activează în Divizia A, Seria B, acolo unde ocupă locul 4 în acest moment. Gruparea gorjeană, finalista a Cupei României 2023, este favorita certă a acestei confruntări. Data de disputare a meciurilor din turul 2 este 17 februarie, dar meciul de la Bacău va fi reprogramat pentru o altă dată, și asta pentru că echipa din Târgu Jiu este angrenată în EHF European League, iar pe 18 februarie, CSM Târgu Jiu va disputa ultimul meci din Grupa D EHF, cu Motherson Mosonmagyarovari KC. CSM Târgu Jiu își dorește un nou parcurs excelent în Cupa României, competiție care a propulsat echipa gorjeană în Europa. 

Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: ”Da, am avut parte de o tragere la sorți favorabilă. Se pare că din nou ne surâde norocul, pentru că am picat cu CSM Bacău, o echipă de liga a doua, și vom juca în deplasare. Acum să vedem exact data, pentru că suntem implicați în cupele europene și nu știm cu exactitate când vom disputa acel meci”.

PROGRAM CUPA ROMÂNIEI TURUL 2 – 17 februarie 

CSM Bacău – CSM Târgu Jiu

CSU Știința București – HC Zalău

SCM Gloria Buzău – Măgura Cisnădie

CSM Slatina – Dacia Mioveni

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București

Rapid București – SCM Craiova

Dunărea Brăila – Minaur Baia Mare

Gloria Bistrița-Năsăud – CSM Corona Brașov

Comment here