Handbal

Liga Florilor, Etapa 13. CSM Târgu Jiu, duel tare în ultima etapă din tur. Miercuri, 17 ianuarie, ora 17.30: CSM Târgu Jiu – Dunărea Brăila

CSM Târgu Jiu primește miercuri, 17 ianuarie, vizita unei alte echipe care reprezintă România în EHF, Dunărea Brăila. Partida va începe la ora 17.30 și contează pentru etapa a 13-a din Liga Florilor, ultima din acest tur de campionat. “Mintea noastră, concentrarea sunt îndreptate către acest meci. Sunt convins că fața echipei noastre va fi cu totul alta. Sper să avem parte din nou de un public așa cum am avut în meciul cu Malaga, pentru că suntem puțin datori și trebuie să ne revanșăm față de ei”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestei partide, antrenorul secund Andrei Enache.

ATENȚIE! BILETE ONLINE PENTRU PARTIDA DINTRE CSM TÂRGU JIU ȘI DUNĂREA BRĂILA. BILETELE POT FI ACHIZIȚIONATE DE PE PLATFORMA blt.ro https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-hc-dunarea-braila-handbal-feminin.html

La doar trei zile distanță de meciul din EHF European League, dintre CSM Târgu Jiu și Costa del Sol Malaga, Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi gazda unui meci din competiția internă: CSM Târgu Jiu – Dunărea Brăila, un duel ”european” în Liga Florilor. Se anunță un meci extrem de interesant între două echipe care reprezintă România în competițiile europene în acest sezon. Ambele echipe vin după ce au înregistrat victorii în runda precedentă. Gorjencele s-au impus fără probleme la Pitești, contra Daciei Mioveni, scor 26-19, în timp ce echipa oaspete a trecut lejer de ultima clasată în Liga Florilor, Știința București, scor 40-22. Gorjencele au urcat pe 10 în Liga Florilor, în timp ce Brăila este pe 4 în acest moment. Handbalistele noastre s-au întors imediat la antrenamente și încearcă să treacă rapid peste eșecul cu Malaga. Acum, toată lumea este focusată pe duelul cu Dunărea Brăila. Secundul Andrei Enache este convins că echipa gorjeană va avea o cu totul altă exprimare în teren față de partida de duminică, cu Malaga. Enache speră ca echipa să primească sprijinul suporterilor gorjeni.

Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: “Mintea noastră, concentrarea sunt îndreptate către acest meci, unde, din nou, vom întâlni o echipă care are în componență jucătoare extrem de valoroase, dar sunt convins că fața echipei noastre va fi cu totul alta, pentru că în campionat deja avem o obișnuință de a juca cu echipe de genul acesta, pentru că sunt o echipă cu talie, o echipă cu care ne putem lupta în multe momente de la egal la egal și, repet, sunt convins că vom arăta cu totul altfel. Sper să avem parte din nou de un public așa cum am avut în meciul cu Malaga, pentru că suntem puțin datori și trebuie să ne revanșăm față de ei. Asta ar conta foarte mult pentru noi, pentru că în momentele grele, atunci când ei sunt aproape de noi, este ca o injecție cu adrenalină”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 13
MIERCURI 17 IANUARIE 2024
ORA 17.30
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
CSM TÂRGU JIU -HC DUNĂREA BRĂILA

*Partida va fi transmisă în direct de ProArena.

Comment here