Baschet

Baschetbaliştii, debut în noul sezon în Cupa României / Vineri, 24 septembrie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – CSO Voluntari

CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru debutul în noul sezon baschetbalistic din România. Echipa antrenată de Jordanco Davitkov va juca, pe teren propriu, cu finalista din SuperCupa Românniei, CSO Voluntari. Meciul, care contează pentru manşa tur, din primul tur al Cupei României, este programat pentru vineri, 24 septembrie, de la ora 19.00. Intrarea la acest meci se va face pe bază de abonamente, care pot fi procurate începând chiar din ziua meciului, sau pe bază de bilet. Preţul unui bilet la partida din Cupa României dintre CSM Târgu Jiu şi CSO Voluntari este de 15 lei, intrare generală şi 30 lei, la sectorul VIP.

Noua stagiune baschetbalistică din România a debutat chiar în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pe 22 septembrie, cu meciul din SuperCupa României dintre U BT Cluj-Napoca şi CSO Voluntari. Trofeul a fost adjudecat de echipa ardeleană care s-a impus cu 89-82. CSO Voluntari a rămas la Târgu Jiu pentru meciul din Cupa României.

După ce s-au delectat cu un super meci, în care s-a jucat cu un trofeu pe masă, fanii CSM Târgu Jiu au acum ocazia să-i vadă la lucru, într-un meci oficial, pe jucătorii pregătiţi de Jordanco Davitkov. Gruparea gorjeană va juca cu finalista din SuperCupa României, CSO Voluntari. Deşi rănită, după ce a ratat trofeul SuperCupa României, echipa din Voluntari rămâne o echipă puternică, greu de răpus. Gorjenii cred însă în şansa lor şi vor da totul pe teren pentru a obţine un rezultat pozitiv.

Jordanco Davitkov, antrenor principal CSM Târgu Jiu:”Întâlnim una dintre primele patru echipe ale campionatului. CSO Voluntari este o echipă foarte bine structurată. Noi venim după un turneu bun la Timișoara și sperăm să ne menținem pe aceiași linie. Avem însă un mare dezavantaj în ceea ce privește jucătorii romani, iar regulile cupei ne obligă să folosim doi jucători permanent pe teren. În același timp este o șansă pentru cei care vor evolua. Vom da totul pe teren, iar la final vom vedea ce am realizat”.

Calendar Cupa României

Turul 1 (Optimi de finală) – dublă manșă –  24-28 septembrie 2021
Turul 2 (Sferturi de finală) – dublă manșă – 27-30 decembrie 2021
Final Four (Semifinale și finala) – 17-19 februarie 2022

Programul turului:

Vineri (24.09)

CSM VSKC Miercurea Ciuc – SCM Timișoara – ora 17:00
Steaua București – U-BT Cluj-Napoca – ora 18:00, DigiSport
BC CSU Sibiu – CSM Ploiești – ora 18:00
CSM Târgu Jiu – CSO Voluntari – ora 19:00
Athletic Constanța – Rapid București – ora 19:00
SCM U Craiova – CSM CSU Oradea – ora 20:00

Sâmbătă (25.09)

CSM Focșani – Dinamo București – ora 17:00

 

Pentru detalii despre preţul abonamentelor şi biletelor pentru sezonul 2021-2022, dar şi regulile de acces în Sala Sporturilor la meciurile echipei CSM Târgu Jiu, accesaţi articolul de mai jos.

CSM Târgu Jiu pune în vânzare abonamente pentru meciurile echipei de baschet pentru sezonul 2021-2022

Comment here