Handbal

CSM Târgu Jiu, în optimile Cupei României! Sabine KLIMEK: ” Am facut un meci bun la Ploiești și ne bucurăm mult că am trecut în următoarea fază”

Duminică, 13 februarie, în Sala Olimpia din Ploiești, CSM Târgu Jiu a reușit, în premieră, calificarea în optimile Cupei României Fan Courier, după ce a trecut de Activ Prahova Ploiești, scor 30-21. Calificarea este una pe deplin meritată de formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache și vine la finalul unui meci foarte bun făcut de gruparea gorjeană. La calificare a contribuit din plin și Sabine Klimek. Centrul CSM-ului a înscris 6 goluri în poarta echipei din Ploiești, fiind cea mai bună marcatoare a formației gorjene. Sabine Klimek s-a bucurat de calificarea în optimi, așteaptă cu nerăbdare duelul cu Rapid, dar rămâne în continuare focusată pe principalul obiectiv al echipei din Târgu Jiu, promovarea în Liga Florilor. Iată ce ne-a declarat Sabine Klimek imediat după calificarea în optimile Cupei României.

Felicitări Sabine, un meci bun și o calificare meritată. 

Sabine Klimek: Mulțumim! Într-adevăr am facut un meci bun la Ploiești și ne bucurăm mult că a mers totul bine și am ieșit sănătoase!

Se anunța un meci greu acolo, însă diferența de scor spune altceva. Ce a facut diferența în acest meci. Care au fost prinicipalele voastre atuuri?

Sabine Klimek: Cred că diferența în acest meci a făcut-o apărarea noastră împreună cu poarta și atitudinea din teren. Am reușit să recuperăm destul de multe mingi pe apărare, ceea ce ne-a dat șansa să dăm goluri ușoare pe faza a doua și contraatac.

Luptați pe două fronturi acum. Ce înseamnă această calificare pentru voi? Vine Rapidul la Târgu Jiu. Liderul din Liga Florilor. 

Sabine Klimek: Ne bucurăm mult că am trecut în următoarea fază, mai ales că vom juca cu Rapid București pe teren propriu. Principalul nostru obiectiv este campionatul, dar asta nu înseamnă că ne dăm la o parte în meciurile din cupă. Cred că o să fie o atmosferă frumoasă la acest meci. Plecăm clar cu șansa a doua în acest meci, dar vom încerca să ne facem treaba și sperăm să facem un joc bun.

Sabine Klimek: Meciul cu Oradea se anunță unul puternic. Știm că fiecare echipă se mobilizează atunci când joacă cu liderul grupei și pentru asta trebuie să intrăm în teren concentrate. După un tur fără greșeală, scopul nostru este să ne ridicăm nivelul jocului de la meci la meci în retur și sperăm că vom face asta începând cu meciul împotriva echipei din Oradea.

 

Comment here