Handbal

CSM Târgu Jiu – CSM Slatina, Duminică, 25 septembrie, ora 18.00 / Sabine Klimek: ”Avem încredere în forțele noastre și sper să ieșim victorioase după acest meci”

Sabine Klimek este foarte aproape de a reveni pe terenul de joc, într-o partidă oficială pentru CSM Târgu Jiu. Coordonatorul de joc al grupării noastre s-a recuperat foarte bine după operația la genunchi și a primit acceptul medicului pentru a evolua. Sabine a început antrenamentele de două săptămâni și speră să revină pe teren la meciul cu CSM Slatina. Partida, care contează pentru etapa a-5-a din Liga Florilor, este programată pentru duminică, 25 septembrie, de la ora 18.00. ”Nu văd Slatina ca echipă favorită. Noi avem încredere în forțele noastre și sper să ieșim victorioase după acest meci”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestui meci, Sabine Klimek, nerăbdătoare să revină pe teren. 

Nu este la potențial maxim, dar își dorește să revină cât mai repede pe terenul de joc pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului grupării gorjene, acela de a se menține în Liga Florilor. Sabine Klimek este convinsă că echipa din Târgu Jiu va fi capabilă de rezultate surpriză în acest campionat și crede cu tărie că CSM Târgu Jiu va rămâne pe prima scenă a handbalului românesc.

Comment here