Handbal

CSM Târgu Jiu – CSM Slatina, Duminică, 25 septembrie, ora 18.00 / Florența ILIE: ”Îi așteptăm pe suporterii echipei la sală, să trăiască fiecare secundă alaturi de noi, să se bucure de handbal și să ne încurajeze, pentru că avem nevoie de energia lor”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru un meci extrem de important la finalul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Liviu Andrieș se va confrunta cu CSM Slatina. Partida, care contează pentru etapa a-5-a din Liga Florilor, este programată pentru duminică, 25 septembrie, de la ora 18.00. ”Avem nevoie de puncte și nu ne ferim să o spunem. Nu contează echipa pe care o avem în față, am demonstrat că ne putem bate cu oricine și exact asta vom face și în meciul de duminică”, ne-a declarat Florența Ilie, experimentata extremă a grupării gorjene, care așteaptă cu nerăbdare meciul de duminică.

Handbalistele sunt hotărâte să își treacă în cont încă 3 puncte după duelul cu CSM Slatina. Și Florența Ilie este hotărâtă să pună umărul la o nouă victorie a echipei din Târgu Jiu. Extrema CSM-ului a contribuit din plin la promovarea grupării gorjene în Liga Florilor, iar acum vrea să dea totul pentru menținerea echipei în prima ligă de handbal a României. Am stat de vorbă cu Florența Ilie, după unul dintre antrenamentele premergătoarei partidei cu CSM Slatina. Extrema echipei noastre este convinsă că CSM Târgu Jiu are forța de a rămâne în Liga Florilor. Florența Ilie le cere suporterilor să vină și duminică alături de echipă.

 

INTERVIU FLORENȚA ILIE

Florența Ilie, au trecut patru etape din actuala ediție de Liga Florilor. O victorie, un joc bun și foarte aproape de a produce surprize cu echipe grele ale campionatului. Cum a fost acest început de campionat pentru echipa noastră și cum a fost pentru tine?

Florența Ilie: Am avut un început de sezon cât se poate de bun, am obținut încă din prima etapa primele 3 puncte și puteam sa mai adăugăm câteva, dar cu puțin mai multă atenție și multă muncă vor veni și acele puncte cu echipele tari. Pentru mine a fost un început de sezon special, pentru că am promovat cu echipa și mi-am dorit încă de când am venit aici să ne luptăm cu echipele cele mai puternice din Liga Florilor.

Acum că ați trecut de impactul cu debutul de campionat și după două meciuri cu echipa campioană și vicecampioană, crezi că CSM Târgu Jiu are forța de a se menține în Liga Florilor?

Florența Ilie: Cu siguranța că acesta este obiectivul și ne vom lupta până la ultima picătură de energie pentru a-l îndeplini. Va fi greu, dar sunt convinsă că CSM Târgu Jiu are forța de a se menține în Liga Florilor.

Personal, tu ce îți dorești de la acest sezon? Care este obiectivul tău?

Florența Ilie: Personal îmi doresc să fiu sănătoasă și să pun umărul la îndeplinirea obiectivului de a rămâne în Liga Florilor. 

Care este atmosfera în vestiar după aceste prime patru etape?

Florența Ilie: Avem o atmosferă foarte bună în echipă, exact cum a fost și în sezonul trecut. Le-am primit pe fetele noi cu brațele deschise și cu multă caldură și sper ca împreună să facem un sezon bun.

Pregătită pentru următorul duel, cu CSM Slatina? Cum crezi că va fi partida? La ce să ne așteptăm?

Florența Ilie: Da, sunt pregătită și eu și colegele mele pentru duelul cu CSM Slatina. Suntem pregătite pentru meciul cu CSM Slatina, am arătat o formă foarte bună în meciurile trecute și ne dorim să continuăm pe același drum, dar trebuie să mai adăugăm încă 3 puncte în clasament. Cu siguranța oamenii care ne-au fost alături se vor aștepta la aceiași dăruire și la același sacrificiu pe care îl depunem la fiecare meci.

Cum ar trebui abordată partida cu Slatina pentru un rezultat pozitiv? Ce le transmiți colegelor tale din acest punct de vedere?

Florența Ilie: Partida cu CSM Slatina o vom aborda la fel ca pe toate celelalte meciuri, dar mai multe veți vedea la meci. Fiecare ne dorim să ieșim mulțumite după acestă confruntare și să continuăm cu aceiași atmosferă caldă în cadrul echipei. Noi suntem o familie și împreună vom face lucruri frumoase.

Ce ar însemna o victorie cu Slatina?

Florența Ilie: Fiecare meci contează pentru noi, avem nevoie de puncte și nu ne ferim să o spunem, meci de meci ne gândim la cele 3 puncte puse în joc, nu contează echipa pe care o avem în față, am demonstrat că ne putem bate cu oricine și exact asta vom face și în meciul de duminică.

Vine un meci important. Echipa a fost susținută cu mult entuziasm în primele meciuri. Ce le transmiți suporterilor gorjeni?

Florența Ilie: Îi așteptăm pe suporterii echipei în număr cât mai mare la sală, să trăiască fiecare secundă alaturi de noi, să se bucure de handbal și să ne încurajeze în cele 60 de minute, pentru că avem nevoie de energia lor și la sfârșit să ne bucurăm împreună pentru victoria obținută. 

FLORENȚA ILIE
Data nașterii: 21.07.1996
Locul nașterii: București
Post: Extremă dreapta

Comment here