Baschet

CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul american Kevin Allen

CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul american Kevin Patrick Allen. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 7 februarie 2022. Pivotului american Kevin Patrick Allen, 28 de ani, a fost unul dintre cei mai buni şi eficienţi jucători ai grupării gorjene de la venirea sa la Târgu Jiu. Puternic şi greu de oprit în lupta sub panou, acesta a impresionat atât din punct de vedere al jocului prestat, cât şi din punct de vedere statistic. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Kevin Allen pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet CSM Târgu Jiu şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Kevin Allen!

 

Absolvent al Emporia State University, în 2016, Allen a mai jucat la nivel profesionist în SUA, dar şi în America Latină. Primul contact cu baschetul european a fost în România, la ACS Targu Jiu, pentru care a bifat 22 meciuri în LNBM.

În sezonul 2019-2020 a evoluat pentru Goga, echipă cu care s-a situat pe locul al 2-lea în campionatul Albaniei la momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei. După episodul Albania, Kevin Allen a revenit în România, la CSM Târgu Jiu.

Comment here