HandbalJuniori

CN Junioare 3 / CSM Târgu Jiu, victorie clară în penultima etapă / CSM Târgu Jiu – CS Novaci 49-11

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont o nouă victorie, după ce a trecut fără probleme, sâmbătă, 12 februarie, de CS Novaci, scor 49-11. Meciul a contat pentru etapa a a-13-a din Seria G a Campionatului Național Junioare 3. Echipa antrenată de Radu Costel şi-a  consolidat locul 3 în clasament şi indiferent de rezultatul din ultima etapă, CSM Târgu Jiu va termina prima fază a Campionatului Naţional pe podiumul Seriei G. 

Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu şi-au atins obiectivul propus pentru penultima etapă, acela de a obține maximum de punctaj în urma confruntării cu ultima clasată, CS Novaci, și de a termina astfel pe podiumul Seriei G. Clasarea pe podium duce automat la calificarea în Grupele Speranță. Meciul a fost unul la discreţia echipei din Târgu Jiu, care a dominat partida de la un capăt la celălalt. Scorul pe reprize a fost: 19-5, 14-5 şi 16-1.Beatrice Popescu, cu 11 goluri marcate, a fost cea mai bună jucătoare a CSM Târgu Jiu. Pentru antrenorul Radu Costel și tinerele handbaliste ale CSM Târgu Jiu a fost și un bun prilej de a pregăti meciul din ultima etapă, cu liderul CSM Slatina.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Un joc controlat de la început până la sfârşit, aşa cum ne aşteptam. Obiectivul propus pentru acest joc a fost îndeplinit. Nu mă refer la victorie, ci la faptul că traseele jucătoarelor noastre, pentru viitoarea confruntare, au fost mult mai bine închegate. Nu ştiu, acum, ce vom face pe terenul liderului seriei, CSM Slatina, însă ne vom juca şansa. Sper să prezentăm şi acolo un joc bun şi, cel mai important, să rămânem cu lotul valid pentru că mai avem de disputat meciurile din Grupele Speranţă, mult mai dificile decât cel de astazi”.

Lot CSM Târgu Jiu: Vanesa Podărița, Raluca Chiriac 7g, Alesia Cismașu 4g, Alina Burlan 2g, Alexandra Popescu 5g, Beatrice Popescu 11g, Cătălina Ungureanu 3g, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu 2g, Ana Maria Bârlete 5g, Cleopatra Pîslaru 4g, Patrizia Ștefu, Ștefania Bușe 6g. Antrenor: Radu Costel.

Pe 19 februarie, în ultima etapă, CSM Târgu Jiu se va deplasa pe terenul liderului, CSM Slatina. 

În următoarea fază a competiției, Turneu Semifinal Speranță, CSM Târgu Jiu va fi repartizată în Seria C, care va avea, cel mai probabil, următoarea componență: CSM Târgu Jiu, HCM Craiova, CSS Sibiu, LPS FL. Fleșeriu Sebeș, CSS Odorheiu Secuiesc și CSS Viitorul Cluj.

Comment here