Baschet

CSM Târgu Jiu a încetat colaborarea cu McClain și Dalembert / Claudiu Alionescu: Dorința jucătorilor de a-și încheia contractele este una pe care trebuie să o înțelegem și să o respectăm

Coronavirusul a lovit din plin și lumea sportului. Cele mai importante competiții sportive au fost afectate de pandemie, mai multe evenimente sportive majore la nivel mondial și național au fost amânate sau anulate. În această situație se află și Liga Națională de Baschet Masculin din România, competiție în care este angrenată și CSM Târgu Jiu. Din cauza incertitudinii provocate de pandemia de coronavirus, Darien McClain și Yohanney Dalembert au cerut rezilierea contractelor cu gruparea gorjeană.

CSM Târgu Jiu a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Darien McClain şi Yohanny Dalembert, pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 17 martie 2020. Pauza prelungită din Liga Naţională provocată de epidemia de coronavirus i-a determinat pe cei doi sportivi să ceară încetarea raporturile contractuale cu clubul gorjean. Cei doi jucători şi-au exprimat dorinţa de a se întoarce în ţările lor.

„Din păcate acestă perioadă foarte grea ne afectează pe toți. Sănătatea este însă pe primul plan acum, iar dorința jucătorilor de a-și încheia contractele este una pe care trebuie să o înțelegem și să o respectăm. Vreau să le mulțumesc celor doi pentru profesionismul de care au dat dovada în perioada scurtă petrecută la Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Comment here