Baschet

Claudiu Alionescu: Vom vedea ce se întâmplă în continuare cu Liga Națională, dar noi trebuie să ne adaptăm din mers oricărei situații

Comitetul Director al Federației Române de Baschet a luat decizia de a suspenda toate competițiile sale oficiale până la data de 31 martie, pentru a preveni extinderea epidemiei de coronavirus. Ca urmare, toate meciurile care trebuiau să se dispute în această perioadă au fost amânate. Reprogramarea lor se va face în funcție de evoluția situației la nivel național.

CSM Târgu Jiu trebuia să dispute până la data de 31 martie două meciuri. Primul, pe data de 14 martie, în deplasare, cu Miercurea Ciuc, iar cel de al doilea pe 28 martie, pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmației. În așteptarea unei decizii din partea factorilor de decizie la nivel național și a federației de specialitate, baschetbaliștii grupării gorjene au primit liber. În funcție de evoluția situației, jucătorii ar putea fi chemați la antrenamente de luni, 23 martie. Pauza forțată ar putea fi însă prelungită până situația va permite reluarea antrenamentelor și a competiției.

„Vom vedea ce se întâmplă în continuare cu Liga Națională, dar noi trebuie să ne adaptăm din mers oricărei situații”, a declarat antrenorul CSM, Claudiu Alionescu.

În plus, FRB a mai suspendat şi meciurile din din Turneul Final al Cupei Romaniei 3×3, masculin, editia 2020, competiție la care CSM Târgu Jiu s-a calificat de pe primul loc în urma turneelor de calificare.

Comment here