Handbal

CN Junioare 3, Etapa 18. Sâmbătă, 17 februarie, ora 13.30: CSM Târgu Jiu -LT Traian Vuia Reșița. Paula Martinescu: ”Victoria în acest meci ne aduce calificarea mult dorită în Grupele Valoare”

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va disputa în acest weekend ultima partidă din prima fază a Campionatului Național. Sâmbătă, 17 februarie, echipa pregătită de Paula Martinescu va juca, pe teren propriu, cu LT Traian Vuia Reșița. Meciul contează pentru etapa a 18-a din Seria H. Gorjencele vor victoria pentru a termina pe locul 2 în clasament, care califică echipa din Târgu Jiu în Grupele Valoare. ”Victoria în acest meci ne aduce calificarea mult dorită în Grupele Valoare ale Campionatului Național. Handbalistele mele sunt pregătite pentru acest pas, iar motivația este la cote maxime”, a declarat antrenoarea Paula Martinescu, care a prefațat astfel importanța partidei de sâmbătă. 

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu merge ceas la începutul acestui an, cu victorii pe linie. Gorjencele au tras tare și au urcat pe locul 2 în clasamentul Seriei H și sunt la doar un meci distanță de realizarea obiectivului, calificarea în Grupele Valoare. CSM Târgu Jiu va primi în acest weekend vizita echipei LT Traian Vuia Reșița, ocupanta locului 8 în serie, și are nevoie de victorie pentru a termina pe poziția secundă în serie. Tinerele handbaliste fac apel la suporteri să fie alături de echipă pentru a obține victoria și implicit calificarea în faza superioară a campionatului.

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Victoria în acest meci ne aduce calificarea mult dorită în Grupele Valoare ale Campionatului Național. Panterele sunt pregătite pentru acest pas, iar motivația este la cote maxime. Invităm părinții și susținătorii noștri minunați la acest ultim meci din Seria H să fie alături de noi, iar la final să ne bucurăm împreună pentru această realizare frumoasă. Promitem un meci spectaculos, cu goluri multe și handbal de calitate. Forza Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Adelina Dugaia, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru, Carla Logăscu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H / ETAPA 18
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 17 FEBRUARIE 2024, ORA 13.30
CSM TÂRGU JIU – LT TRAIAN VUIA REȘIȚA

Comment here