Handbal

Cristina Popovici a semnat cu CSM Târgu Jiu. Popovici: Mă bucur că fac parte din proiectul CSM Târgu Jiu. Vreau să le oferim suporterilor din Târgu Jiu cât mai multe victorii în noul sezon competițional

CSM Târgu-Jiu și-a reluat pregătirile pentru noul sezon competițional, iar oficialii clubului continuă întărirea lotului de handbal feminin. CSM Târgu Jiu a reușit transferul unei jucătoare care a evoluat sezoane bune în Liga Florilor, Elena Cristina Sorina Popovici. Ea evoluează pe postul de portar.

Cu multe sezoane pe prima scenă a handbalului românesc, experimentata jucătoare, în vârstă de 31 de ani, a evoluat în precedenta ediție de campionat pentru CSM Deva. Cristina Popovici a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu-Jiu.

Cristina Popovici a început handbalul la București, la CSS 5 București, acolo unde și-a făcut junioratul. În 2009 a făcut pasul la Divizia A, unde a jucat pentru CSM Slobozia. După două sezoane la Slobozia, în 2011 a trecut la CSM Slatina. În 2014 a urmat transferul la Măgura Cisnădie. Pentru Cristina Popovici, perioada petrecută la Cisnădie, până în 2020, a fost una excepțională. Pe parcursul celor 6 sezoane petrecute la Măgura Cisnădie, Cristina Popovici a contribuit din plin la obținerea locului 3 în Liga Florilor cu echipa din Cisnădie, dar și un loc 4 în Cupa României. După Măgura Cisnădie, Cristina Popovici a trecut în a doua jumătate a sezonului trecut la CSM Deva. Chiar dacă a fost pentru o scurtă perioadă de timp acolo, Cristina și-a pus amprenta asupra jocului echipei din Deva, contribuind din plin la promovarea echipei în Liga Florilor.

Cristina, bun venit la Târgu Jiu!

Cristina Popovici: Buna ziua și bine v-am găsit!

Începe un nou capitol pentru tine. Ai ales să semnezi cu CSM Târgu Jiu. De ce ai ales echipa din Târgu Jiu? Ce te-a determinat să faci această alegere?

Cristina Popovici: Da, așa este, începe un nou capitol pentru mine și chiar sunt nerăbdătoare să începem acest sezon. Am ales CSM Târgu Jiu pentru că este un proiect handbalistic serios și mă bucur că fac parte din acest proiect. Este o nouă oportunitate pentru mine, pentru cariera mea.

Ai jucat câteva sezoane în Liga Florilor și ai acumulat foarte multă experienţă. În mod sigur îţi doreşti o revenire pe prima scenă a handbalului românesc.

Cristina Popovici: Da, îmi doresc acest lucru. Experiența acumulată până în acest moment vreau să o transpun în beneficiul echipei din Târgu Jiu. Voi munci alături de noua mea echipă, împreună cu colegele mele, cu staff-ul tehnic, pentru realizarea obiectivelor propuse și cu siguranța vom face un sezon bun. Îmi doresc să fim sănătoase, unite și ambițioase și împreună să ne îndeplinim obiectivul stabilit.

Este posibil ca din sezonul viitor să fie permis accesul spectatorilor în sală. Ce mesaj ai pentru fanii CSM Târgu Jiu?

Cristina Popovici: Ar fi minunat să vină din nou spectatorii la sală. Îi așteptăm în număr cât mai mare, asta și în funcție de numărul de spectatori care este permis în sală la competițiile sportive. Sunt sigură că vor fi alături de echipă, iar noi vrem să le oferim suporterilor din Târgu Jiu cât mai multe victorii în noul sezon competițional.

Nume: Popovici Elena Cristina Sorina
Data nașterii: 19.10.1989
Loc: București
Postul: Portar

Junioare:
CSS 5 București
Senioare:
CSM Slobozia 2009-2011
CSM Slatina 2011-2014
Măgura Cisnădie: 2014-2020
CSM Deva: 2020-2021

Comment here