Handbal

Pal Ceandani Mădălina, noua extremă stânga de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu continuă să-și întărească lotul pentru sezonul 2021-2022. În vederea noului sezon competițional, CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviciile unei jucătoare care evoluează pe postul de extremă stânga, Pal Mădălina Ceandani Ragea. Handbalista, în vârstă de 24 de ani, a evoluat sezonul trecut pentru CSU Neptun Constanța. Pal Mădălina a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană.

Pal Mădălina Ceandani Ragea s-a născut pe 12 martie 1997, la București. „Mama este româncă, iat tatăl indian. Asta explică numele pentru cei care nu mă cunosc”, ne-a declarat noua extremă stânga de la CSM Târgu Jiu. A început handbalul la CSO Voluntari, echipă cu care s-a clasat pe podium în primii ani de juniorat. La nivel de junioare a mai trecut pe la Școala 181 SSP București, echipă cu care a câștigat titlul de campioană și vicecampioană națională. Tot la junioare a câștigat alte două titluri de campioană națională cu CSM București. A debutat la nivel de senioare în 2015, la CSU Știința București, echipă pentru care a jucat până în 2020 și cu care a ajuns la Turneul Final de promovare în Liga Florilor. Sezonul trecut a evoluat la CSU Neptun Constanța.

Mădălina, bun venit la Târgu Jiu!

Pal Mădălina: Bună ziua și mulțumesc de primire!

Ai ales să semnezi cu CSM Târgu Jiu. De ce ai ales echipa din Târgu Jiu? Ce te-a determinat să faci această alegere?

Pal Mădălina: Am ales echipa din Târgu Jiu pentru că am auzit numai lucruri bune despre echipa din Gorj. Cred că la Târgu Jiu este un proiect serios și din acest punct de vedere am ales clubul gorjean.

Cum a fost întâlnirea cu noile colege?

Pal Mădălina: A fost una extrem de plăcută. Ne-am întâlnit în sala de conferințe de la stadion și încă de la început mi-au transmis o energie pozitivă.

Aţi început deja antrenamentele. Cum a fost cu reacomodarea la efort? Ce v-a transmis Liviu Andrieş la începutul perioadei de pregătire?

Pal Mădălina: Domnul antrenor Liviu Andrieș ne-a spus că venim după o perioadă de pauză și că vom începe cu antrenamente de reacomodare, dar apoi pregătirea va fi din ce în ce mai intensă, asta pentru a avea un parcurs cât mai bun în campionat. Reacomodare a fost și este foarte grea pentru mine, dar treptat îmi voi intra în formă.

Care este obiectivul tău personal pentru sezonul următor?

Pal Mădălina: Obiectivul meu personal este să evoluez cât mai bine, să îmi ajut echipa, îmi doresc promovarea în Liga Florilor și să îmi fac familia mândră de acest lucru.

O să fie ceva concurenţă pe postul tău. Poate fi o presiune în plus pentru tine acest lucru?

Pal Mădălina: Faptul că am concurență pe post este un plus, deoarece asta mă determină să mă antrenez cât se poate de bine, plus dorința de a demonstra că merit mai mult.

CSM Târgu Jiu a fost la turneul final şi a avut ca obiectiv promovarea în Liga Florilor. A pierdut cu CSU Ştiinţa Bucureşti la mare luptă. Crezi că e posibil ca şi în acest sezon CSM Târgu Jiu să se lupte pentru un astfel de obiectiv?

Pal Mădălina: Da. Sunt convinsă că și în acest sezon vom ajunge la Turneul Final. Doar că de data aceasta va trebui să fim mult mai calculați și cu mintea limpede pentru un rezultat cât mai favorabil.

Ce impresie ţi-a lăsat oraşul Târgu Jiu, oraşul lui Brâncuşi?

Pal Mădălina: Orașul mi-a lăsat o impresie foarte plăcută.

Este posibil ca din sezonul viitor să fie permis accesul spectatorilor în tribune. Ce mesaj ai pentru fanii CSM Târgu Jiu?

Pal Mădălina:Abia aștept să înceapă campionatul și sper să avem meciuri cu spectatori în sală. Pe fanii CSM Tg Jiu, dacă sunt dornici de adrenalină și suspans, de handbal de calitate, îi învit în număr cât mai mare la sală, pentru că vor avea ce vedea în sezonul viitor.

Nume: Pal Mădălina Ceandani Ragea
Data nașterii: 12.03.1997
Loc: București
Post: Extremă stânga
Junioare:
CSO Voluntari 2009-2010
Școala 181 SSP 2010-2013
CSM București 2013-2015
Senioare:
CSU Știința București 2015-2020
CSU Neptun Constanța 2020-2021

Comment here