JunioriLupte

Tinerii luptători de la CSM Târgu Jiu, medaliați la Cupa Aktiv Motru. Nicolae Curcă, Florin Curcă și Yanis Peciuc, pe podium la categoriile lor de greutate

Tinerii luptătorii ai CSM Târgu Jiu, antrenați de Mădălin Gorjanu, au participat, pe 24 iulie, la un puternic turneu juvenil de lupte. Gazda competiției a fost orașul Motru. Cei trei sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu: Nicolae Curcă, Florin Curcă și Yanis Peciuc au urcat pe podium la categoriile lor de greutate.

La prima ediției a Cupei Aktiv Motru, desfășurată pe 24 iulie, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Motru, CSM Târgu Jiu a intrat în competiție cu Nicolae Curcă la categoria 52 de kg, Florin Curcă la categoria 18 kg și Yanis Peciuc la categoria 35 de kg.

La competiția de la Motru au participat 10 cluburi: ACS Aktiv Padea (organizator), CSM Târgu Jiu, CS Pandurii Târgu Jiu, CSM Craiova, CSM Reșița, CSS Reșița, CSM Drobeta Turnu Severin, CS Caraimanul Bușteni, SCM Dunărea Giurgiu, CS Dumbrava Câlnic.

Sportivii CSM Târgu Jiu au fost printre remarcații primei ediții a Cupei Aktiv Motru. Astfel, Florin Curcă a terminat pe locul 1 la categoria 18 Kg, în timp ce Yanis Peciuc a obținut locul 1 la categoria 35 de Kg. Pe podium a urcat și Nicolae Curcă la categoria 52 de Kg. Acesta a obținut locul 2 la categoria sa.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: „A fost o bună oportunitate pentru tinerii sportivi de la CSM Târgu Jiu să-și măsoare forțele cu alți voinici, de la alte structuri sportive și să se familiarizeze cu suprafața oficială de lupte. Mă bucur că fiecare sportiv a avut minim trei meciuri și că toți au reușit să urce pe podium. Consider că a fost un eveniment reușit.”

În aceste zile și ceilalți luptători legitimați la CSM Târgu Jiu, Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, se pregătesc intens pentru Finala Campionatul Național Under 23.

„Cei doi sportivi merg la Lugoj să lupte pentru medalii valoroase, așa cum ne-au obișnuit”, a declarat Mădălin Gorjanu, antrenorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

Competiția va fi găzduită de orașul Lugoj, în perioada 30 iulie-1 august 2021.


Comment here