Handbal

Cristina Bianca Aron: Îmi doresc din suflet să umplem sala la fiecare meci și să bucurăm publicul cu victorii

Liviu Andrieș și Andrei Enache se vor putea baza în acest sezon și pe serviciile Cristinei Aron. Handbalista, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de portar și ne-a povestit cum a trecut peste perioada în care era stare de urgență și cu ce gânduri a venit la Târgu Jiu.

Cum a fost pentru tine perioada de pandemie? Cum te-ai antrenat și cum ai reușit să depășești situația?

Din anumite puncte de vedere pot spune că această perioadă de pandemie pentru mine a fost benefică. Am văzut și partea plină a paharului, cum se spune, și asta pentru că am stat foarte mult cu familia. Am avut noroc și din alt punct de vedere, pentru că stau la curte și pot spune că acesta a fost atu-ul meu. M-am antrenat acasă, alaturi de sora mea mai mică, și ea jucătoare de handbal. Mi-am cumpărat toate lucrurile necesare, de la gantere până la elastice.

Ce te-a determinat să alegi proiectul handbalistic de la Târgu Jiu?

Am ales Târgu Jiu pentru că vreau să progresez și să ajut echipa din Târgu Jiu să ajungă în prima ligă. Obiectivul meu personal este să fiu sănătoasă, să dau tot ce pot și să ajut echipa să formăm un grup unit, doar așa putem să lucrăm toate pentru același obiectiv, promovarea în prima ligă.

Ce știai despre Târgu Jiu? Despre publicul de aici?

Despre Târgu Jiu știam doar chestii generale, însă abia aștept să aflu fiecare detaliu despre acest oraș frumos, dar sunt nerăbdătoare să întâlnesc și publicul. Îmi doresc din suflet să umplem sala la fiecare meci și să bucurăm publicul cu victorii. Aștept cu nerabdare atmosfera din timpul meciurilor. Am auzit că oamenii din Târgu Jiu iubesc foarte mult handbalul. Hai CSM!

Comment here