Baschet

Andrei Gheorghe va juca și sezonul viitor la Târgu Jiu. Pivotul și-a prelungit înțelegerea cu CSM. Andrei: Am vrut să continui la Târgu Jiu. Un motiv ar fi starea de bine pe care mi-a dat-o familia CSM

CSM Târgu Jiu se va putea baza și sezonul viitor pe serviciile pivotului Andrei Gheorghe. Baschetbalistul a semnat prelungirea contractului cu gruparea gorjeană pentru încă un sezon.

Andrei Gheorghe a fost unul dintre artizanii calificării echipei de baschet 3×3 a CSM Târgu Jiu la Turneul Final. Pivotul CSM-ului și-ar fi dorit să aducă trofeul la Târgu Jiu, dar turneul final a fost anulat din cauza pandemiei.

Felicitări Andrei Gheorghe, vei continua să joci pentru CSM și sezonul viitor. Ai jucat și în ediția precedentă de campionat, dar din păcate sezonul s-a încheiat brusc.

Mulțumesc. Da, din păcate acest sezon s-a încheiat înainte de termen datorită pandemiei. Îmi pare rău că n-am reușit să terminăm sezonul pe teren.

Ce te-a determinat să semnezi cu CSM? Ai mai avut și alte oferte? Pe ce perioadă ai semnat?

Unul din principalele motive ar fi starea de bine pe care mi-a dat-o familia CSM, atât pe teren cât și în afara acestuia. Deși sunt născut în Brașov, fanii din Târgu Jiu m-au primit și m-au făcut să mă simt ,,ca acasă”. Târgu Jiu este un oraș ce iubește sportul, acest lucru fiind vizibil la fiecare meci când sala a fost mai mereu plină, atât la meciurile noastre, cât și la cele de handbal. Staff-ul a creat un mediu profesionist de lucru asigurând condiții optime pentru desfășurarea activităților sportive. Am vrut să continui la CSM. Am semnat pentru sezonul 2020-2021.

Cum caracterizezi primul sezon al echipei de baschet din istoria clubului CSM?

Fiind o echipa nouă, la început se vedea că nu colaborăm ca o echipă experimentată. Datorită faptului că toți din echipă au dat ce au avut mai bun, am reușit să creștem de la un meci la altul și să dezvoltăm o chimie între noi. Am câștigat și multă experiență întâlnind echipe puternice precum: Voluntari, Mediaș sau Galați. În concluzie pot spune ca a fost un sezon bun.

Cum a fost pentru tine primul sezon?

Pentru mine primul sezon la CSM a fost unul plin de oportunități. Am primit încredere de la tot staff-ul, fapt văzut și prin minutele de joc. Prezența fanilor în tribune m-a motivat să dau totul pe teren. M-am dezvoltat jucând atat poziția 4 cât și poziția 5. Mi-au plăcut rezultatele obținute la 3×3 unde am jucat în finală la toate turneele de calificare, 2 dintre ele câștigându-le. Primul sezon mi-a oferit amintiri plăcute.

Sezonul viitor va fi unul mult mai greu pentru CSM având în vedere nivelul echipelor cu care ne vom confrunta. Cum crezi că va fi sezonul următor? Cu ce gânduri pleci la drum?

Recunosc va fi un sezon diferit poate mai dificil, dar pornim cu o mentalitate deschisă, abordând fiecare meci separat. Vom intra pe teren cu gândul la victorie, vom încerca să dăm tot ce avem mai bun și să îndeplinim obiectivele stabilite. Eu unul o sa încerc să mă autodepășesc, să ajut echipa, să colaborez bine și să urmez în continuare sfaturile primite.

Un mesaj pentru fanii CSM?

Aștept cu nerăbdare să treacă această perioadă grea pentru toți și să ne reîntâlnim la sala. Hai CSM!

Andrei Gheorghe
Data nașterii: 23.12.1996
Localitate: Brașov
Post: Pivot, pozițiile 4-5
Activitate: Andrei a evoluat în cariera sa la BC Galactica Brașov, CSU Brasov, Știința Bucuresti, Dinamo Știința București și Rapid București. Din 2019 este component al echipei CSM Târgu Jiu.

Comment here