Handbal

CN Juniori 3, Etapa 3. Derby în Seria I. Duminică, 12 noiembrie, ora 13.30: CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu, liderul Seriei I, își reia în acest weekend seria meciurilor oficiale din Campionatul Național. Duminică, 12 noiembrie, handbaliștii pregătiți de Vali Popescu vor juca, pe teren propriu, cu CSS Drobeta Turnu Severin. Partida contează pentru etapa a 3-a și va începe la ora 13.30. ”Acest meci vine după o pauză destul de lungă. Sper ca cei mici să se conecteze la meci și să joace ce știu ei cel mai bine, un handbal de calitate, fără emoții. Jucăm acasă și aici trebuie să o facem cel mai bine”, a declarat Vali Popescu, antrenorul juniorilor 3. 

După o întrerupere de o lună de zile, se reia competiția la nivel de juniori 3, iar handbaliștii gorjeni revin pe parchet pentru derby-ul Seriei I. La finalul săptămânii, băieții pregătiți de Vali Popescu se vor duela cu ocupanta locului 2, CSS Drobeta Turnu Severin. Vali Popescu speră ca pauza lungă să nu afecteze jocul elevilor săi. Gorjenii vor victoria pentru a-și consolida prima poziție în clasament. Antrenourl gorjean se confruntă în continuare cu probleme de efectiv la nivelul lotului, dar speră ca cei care vor intra pe teren să se mobilizeze și să obțină victoria.

Vali Popescu, antrenor echipa de handbal masculin CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Duminică jucăm acasă cu Drobeta Turnu Severin, o echipă bună din grupa noastră. Din păcate, acest meci vine după o pauză destul de lungă. Sper ca cei mici să se conecteze la meci și să joace ce știu ei cel mai bine, un handbal de calitate, fără emoții. Jucăm acasă și aici trebuie să o facem cel mai bine. Avem ceva probleme de lot. La acest meci nu ne putem baza pe Cătălin Popescu, care este în recuperare după o accidentare”.

LOT CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Vlad Butoi, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea, Narcis Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA I, ETAPA 3
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 12 NOIEMBRIE, ORA 13.30
CSM TÂRGU JIU – CSS DROBETA TURNU SEVERIN

Comment here