Baschet

CN U16 Masculin, Grupa 2, Etapa 4. Baschetbaliștii U16 CSM Târgu Jiu au început în forță anul 2024. CSM Târgu Jiu – CSM Deva 131-32

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a început anul 2024 cu o victorie de senzație, scor 131-32, în fața echipei CSM Deva. Baschetbaliștii pregătiți de Adrian Roșu și-au îndeplinit obiectivul pentru primul meci din acest an. Gorjenii și-au dorit o victorie la o diferență cât mai mare pentru a-și păstra șansele de calificare la Turneul Semifinal A. Meciul a contat pentru etapa a 4-a din Grupa 2 a Campionatului Național.

Baschetbaliștii U16 CSM Târgu Jiu au început în forță anul 2024. Gorjenii au primit vizita echipei CSM Deva, echipă în fața căreia a obținut cea mai categorică victorie din campionat. CSM Târgu Jiu a controlat fără probleme partida, iar diferența de aproape 100 de puncte înregistrată pe tabelă, nu lasă loc de comentarii. Gorjenii și-au dorit o victorie la o diferență cât mai mare pentru a-și păstra șansele de calificare la Turneul Semifinal A. Adrian Roșu consideră că victoria de astăzi este una foarte importantă în ecuația calificării la Turneul Semifinal A, principalul obiectiv al echipei. Antrenorul gorjean este deja cu gândul la următoarea etapă, atunci când CSM Târgu Jiu se va deplasa la Oradea. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Am jucat așa cum mi-am dorit. Ne-am propus să facem o diferență mai mare decât a făcut Clujul și am reușit. Este important pentru șansele noastre de calificare la Turneul Semifinal. Mă bucur că băieții s-au mobilizat și-au executat planul de joc. Urmează ultima etapă din tur la Oradea, un meci greu, dar pe care eu consider că-l putem câștiga. Returul ne aduce mai multe jocuri acasă și sperăm la mai multe victorii”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 2 / ETAPA  4
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE 2024, ORA 11.00
CSM TÂRGU JIU – CSM DEVA 131-32

Comment here