Baschet

CN U13 Feminin. Baschetbalistele U13 CSM Târgu Jiu, debut în noul sezon. REZULTATE

Astăzi a debutat în Campionatul Național și echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț a jucat meciurile turneului de debut la Alexandria, acolo unde a înregistrat o victorie și o înfrângere. CSM Târgu Jiu a câștigat în fața echipei gazdă, CSS Alexandria, scor 40-35, dar a pierdut confruntarea cu CSS Craiova, scor 48-71. Aș putea spune că este un rezultat mulțumitor, mai ales că am reușit victoria împotriva echipei gazdă. Mi-a plăcut dăruirea fetelor la acest turneu”, a declarat la finalul turneului, antrenorul Laurențiu Răuț. 

Ziua de sâmbătă, 27 ianuarie, a însemnat și debutul în noul sezon pentru grupa U13  a CSM Târgu Jiu. Tinerele baschetbaliste s-au deplasat la Alexandria, pentru primul turneu stagional. Gorjencele au debutat cu CSS Craiova, într-un meci pe care l-au pierdut. Echipa din Bănie s-a impus cu 71-48. În cel de-al doilea meci, baschetbalistele lui Laurențiu Răuț au dat peste echipa gazdă, CSS Alexandria. Gorjencele au trecut repede după eșecul cu Craiova și-au învins Alexandria, scor 40-35. Laurențiu Răuț le-a felicitat pe elevele sale pentru modul cum au abordat acest turneu de debut și consideră că echipa are potențial și poate spera la calificarea în faza următoare a competiției. 

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”După primul turneu am reușit să încheiem cu o victorie și o înfrângere, ceea ce aș putea spune că este un rezultat mulțumitor, mai ales că am reușit victoria împotriva echipei gazdă. Din păcate, se vede lipsa noastră de experiență, dar ce mi-a plăcut a fost dăruirea fetelor la acest turneu, în special în meciul cu Alexandria. Sperăm ca o dată cu înaintarea în competiție să căpătăm mai multă încredere, pentru că potențial există”.

CSM Târgu Jiu U13: Alexia Drăgușin, Ranya Graure, Anais Gîrjoabă, Andrada Fodor, Anastasia Sîrbu, Andreea Țîrcă, Raluca Ciuvăț, Maria Petria, Ana Maria Besoi, Alexandra Măda, Arina Dragostescu, Sophia Paraschiv. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
TURNEU 1 / GRUPA 4
ALEXANDRIA, SALA LT GHICA
SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE, ORA 14.00
CSM TÂRGU JIU – CSS CRAIOVA 48-71
SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU – CSS ALEXANDRIA 40-35

Comment here