Handbal

CN Junioare 3. Junioarele 3, victorie categorică în ultimul meci din acest an. LPS FL. Fleșeriu Sebeș – CSM Târgu Jiu 22-39

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o victorie categorică. Sâmbătă, 16 decembrie, fetele pregătite de Paula Martinescu s-au impus, scor 39-22, pe terenul echipei LPS Fl. Fleșeriu Sebeș. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Seria H a Campionatului Național. ”A fost un joc facil, așa cum anticipam înaintea acestei dispute. Un meci pe care l-am controlat fără probleme. Am rulat tot lotul și toate fetele au jucat foarte bine”, a declarat după partida de la Sebeș, antrenoarea Paula Martinescu.

Fetele pregătite de Paula Martinescu au început meciul în forță, hotărâte să tranșeze încă din start problema echipei câștigătoare. Astfel, la capătul primelor 3 minute de joc, tabela arăta deja 4-0 pentru CSM Târgu Jiu. Gazdele au marcat primul gol în minutul 4, dar gorjencele s-au distanțat la 8-1 în minutul 7, și 11-2 în minutul 12 al partidei. CSM Târgu Jiu a fost echipa care a dictat ritmul partidei și și-a mărit constant diferența pe tabelă, care arăta 16-5 în minutul 15, și 18-9 la finalul primei reprize. 

Și repriza secundă s-a derulat pe aceleași coordonate, cu junioarele de la CSM Târgu Jiu la cârma jocului. Gorjencele au ajuns la 23-12 în minutul 30, și 26-13 în minutul 35. Deși soarta meciului era deja tranșată, fetele Paulei Martinescu nu au slăbit deloc presiunea la poarta adversă. CSM Târgu Jiu a urcat la 36-21 în minutul 47. S-a terminat 39-22 pentru CSM Târgu Jiu, care a încheiat anul cu o victorie concludentă și rămâne pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte acumulate, la doar 3 puncte distanță de podiumul Seriei H. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”A fost un joc facil, așa cum anticipam înaintea acestei dispute. Un meci pe care l-am controlat fără probleme. Am rulat tot lotul și toate fetele au jucat foarte bine. Mulțumim părinților pentru susținere și deasemenea clubului pentru condițiile create, astfel încât să putem crește frumos și mai ales valoric din punct de vedere sportiv. Forza panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva 2g, Cleopatra Pîslaru 5g, Raisa Pagnejer 12g, Daniela Țoțan 5g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu 2g, Anastasia Găvănescu 3g, Antonia Vîrțan, Ștefania Ciobanu, Carla Logăscu 2g, Maria Cojocaru 7g, Adelina Dugaia, Miruna Popescu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 12
SEBEȘ, SALA LPS
SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE 2023, ORA 12.00
LPS FL. FLEȘERIU SEBEȘ – CSM TÂRGU JIU 22-39(9-18)

Comment here