Baschet

CN U16 Masculin, Etapa 5. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu vor victoria la Oradea. Sâmbătă, 10 februarie, ora 13.00: CSM Oradea -CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu merge în acest weekend la Oradea, pentru o nouă partidă din Grupa B din Faza a II-a a Campionatului Național U16 Masculin. Echipa pregătită de Adrian Roșu se va confrunta în etapa a 5-a cu CSM Oradea. Partida se va disputa sâmbătă, 10 februarie, de la ora 13, în Sala Antonio Alexe. ”Mergem la Oradea cu gândul la victorie”, a anunțat antrenorul Adrian Roșu, care a prefațat partida de la Oradea.

Băieții lui Adrian Roșu au început anul 2024 cu o victorie de senzație, scor 131-32, în fața echipei CSM Deva, care a crescut șansele echipei gorjene de calificare la Turneul Semifinal A. În drumul spre îndeplinirea obiectivului, baschetbaliștii gorjeni vor să câștige și la Oradea. Misiunea nu va fi una ușoară, echipa gazdă are o echipă destul de bună la acest nivel, dar Adi Roșu are încredere în băieții săi că se vor mobiliza cât mai bine pentru această confruntare. O victorie în vestul țării ar însemna un pas important spre Turneul Semifinal.

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Oradea cu gândul la victorie. Oradea este o echipă bună, dar noi vom da totul pe teren pentru a obține victoria. Trebuie să jucăm un baschet bun și să fim foarte concentrați pe ceea ce avem de făcut pe toată durata partidei. Am încredere în băieții mei”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA B / ETAPA  5
SALA ANTONIO ALEXE
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ora 13.00
CSM ORADEA – CSM TÂRGU JIU

Comment here