Baschet

CN U13 Feminin, Faza II. Baschetbalistele lui Laurențiu Răuț merg la București pentru meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa B. PROGRAM

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu se deplasează în acest weekend la București, acolo unde va disputa pe 10 și 11 februarie, meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa B a Campionatului Național rezervat junioarelor U13. Tinerele baschetbaliste pregătite de Laurențiu Răuț și-au propus calificarea în faza superioară a competiției naționale. ”Cu siguranță ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri, pentru a ne putea califica în faza superioară”, ne-a declarat antrenorul Laurențiu Răuț, înainte de plecarea spre București. 

În acest weekend începe Faza a II-a din Campionatul Național U13 Feminin, fază în care CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa B, alături de CSM Constanța, ACS Genial Baschet 22 București și ABC Leii București. Primul turneu din această grupă se va disputa la București, acolo unde gorjencele vor încerca să câștige cât mai multe partide pentru a-și asigura calificarea în faza următoare a competiției. Laurențiu Răuț a atras însă atenția că adversarii din această etapă sunt mult mai puternici față de cei din faza de debut a campionatului.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”În acest weekend mergem la București, acolo unde vom încerca să vedem în primul rând care este nivelul nostru în momentul de față. Cu siguranță ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri, pentru a ne putea califica în faza superioară, dar vom întâlni echipe mai puternice decât în prima parte și va fi mult mai dificil.

CSM Târgu Jiu U13: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Alexandra Măda, Raluca Ciuvăț, Andreea Țîrcă, Anais Gîrjoabă, Ilaria Nassif, Silvia Bădoi, Ana Maria Besoi, Ranya Graure, Anastasia Sîrbu, Sophia Paraschiv. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA B / TURNEU 1
SALA LEU BUCUREȘTI

SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00
CSM TÂRGU JIU – CSM CONSTANȚA
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU – ABC LEII BUCUREȘTI
DUMINICĂ, 11 FEBRUARIE 2024, ORA 09.00
CSM TÂRGU JIU – ACS GENIAL BASCHET 22 BUCUREȘTI

Comment here