Baschet

CN U15 MASCULIN, Grupa 10. CSM Târgu Jiu merge la Târgu Mureș pentru meciurile din Turneul 2. PROGRAM

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu va participa la finalul acestei săptămâni la Turneul 2 din Grupa 10. Meciurile se vor disputa la Târgu Mureș, pe 2 și 3 decembrie. Tinerii baschetbaliști gorjeni merg la Târgu Mureș cu gândul de a obține victorii pe linie. ”Mergem la Târgu Mureș cu un singur gând, acela de a câștiga toate cele trei meciuri”, a anunțat obiectivul echipei pentru turneul din Ardeal, antrenorul Răzvan Bratoloveanu.

Primul turneu din grupă s-a disputat la Târgu Jiu, la jumătatea lunii noiembrie, turneu încheiat de baschetbaliștii gorjeni cu un bilanț de două victorii și o înfrângere. Baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu au trecut de LPS Târgu Mureș și Valbon Arad, dar au pierdut, la mare luptă, confruntarea cu LPS Bihorul Oradea. Acum, băieții lui Răzvan Bratoloveanu vor revanșa în fața echipei din Oradea. Gorjenii au planuri mari pentru turneul din Ardeal. Băieții lui Bratoloveanu să câștige toate cele trei partide.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor echipa de baschet masculin U15 CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Târgu Mureș cu un singur gând, acela de a câștiga toate cele trei meciuri. Vrem să ne luăm revanșa în fața echipei din Oradea. Toată lumea este motivată și ne dorim să câștigăm fiecare meci, dar pentru asta trebuie să jucăm un baschet de calitate, trebuie să fim agresivi, atât pe faza defensivă, dar și pe faza ofensivă, pe toata durata meciurilor”.

LOT CSM Târgu Jiu U15: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Luca Pop Manta, Răzvan Simionescu, Gabriel Tismănaru, Andrei Bohorăscu, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Patrick Negru. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U15 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 10, TURNEUL 2

TÂRGU MUREȘ, SALA LPS

SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – LPS BIHORUL CSM ORADEA
SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE, ORA 17.00
CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU MUREȘ
DUMINICĂ, 3 DECEMBRIE, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – AS BC VALBON ARAD

Comment here