Handbal

CN Junioare 3, Etapa 10. Începe returul în Seria H. Sâmbătă, 2 decembrie, ora 13.00: CSS Mediaș -CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va începe returul din prima fază a Campionatului Național, cu o partidă în deplasare. Sâmbătă, 2 decembrie, CSM Târgu Jiu va merge în Ardeal, la Mediaș, pentru meciul din etapa a 10-a, cu CSS Mediaș. Partida va începe la ora 13.00. Gorjencele merg la Mediaș doar cu gândul la victorie. ”Vom încerca să profităm de forma bună în care se află echipa și să obținem încă o victorie”, a declarat antrenoarea Paula Martinescu.

Junioarele 3 au încheiat în forță turul de campionat, cu 4 victorii consecutive. Gorjencele vor să-și mai treacă un succes în cont pentru a ataca primele poziții din clasament. Fetele pregătite de Paula Martinescu sunt acum pe locul 4, cu 14 puncte acumulate, la doar un singur punct de locurile 2 și 3, și la două puncte distanță de liderul seriei. Gazdele de la Mediaș sunt pe locul 8 în grupă, cu 4 puncte strânse până la finalul turului. În prima etapă din campionat, la Târgu Jiu, CSM a câștigat categoric disputa cu CSS Mediaș, scor 44-19. Aflate într-o formă excelentă în campionat, handbalistele CSM Târgu Jiu merg la Mediaș doar cu gândul la victorie.

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Vom încerca să profităm de forma bună în care se află echipa și să obținem încă o victorie. ”Panterele” au un tonus bun și un moral ridicat după seria de victorii din campionat. Mergem cu un singur gând la Mediaș, acela de a câștiga. Forza panterele!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Ana Bîrlete, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Diana Ștefu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Adelina Dugaia, Ștefania Ciobanu, Tiana Constantinescu, Anastasia Strinu, Anastasia Găvănescu, Teodora Rușeț. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 10
MEDIAȘ, SALA ȘC. GEN. NR. 5
SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE 2023, ORA 13.00
CSS MEDIAȘ – CSM TÂRGU JIU

Comment here