Baschet

CN U15 FEMININ. Turneul 2-Grupa 2. CSM Târgu Jiu va juca cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Dan Dacian București. PROGRAM

Dacă băieții de la grupa U15 se deplasează în Ardeal pentru turneul din acest weekend, fetele de la U15 CSM Târgu Jiu vor merge la București, acolo unde se vor disputa meciurile din cadrul Turneului 2, din Grupa 2. Baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț au nevoie de o victorie pentru a merge la Turneul Semifinal. ”Vom încerca să câștigăm meciul cu Sepsi, pentru a ne califica la Turneul Semifinal. Avem nevoie de o victorie la o diferență mai mare de 4 puncte, pentru a putea merge mai departe”, a declarat Laurențiu Răuț, care a prefațat turneul de la București.

Echipa de baschet feminin U15 a CSM Târgu Jiu va merge în acest weekend la București, acolo unde vrea să obțină calificarea la Turneul Semifinal. CSM Târgu Jiu va juca cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Dan Dacian București. Ambele partide se vor disputa sâmbătă, 2 decembrie. 

Pentru a merge în faza superioară a competiției, fetele lui Laurențiu Răuț trebuie să câștige, la o diferență mai mare de 4 puncte, meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Antrenorul gorjean se așteaptă la un turneu dificil, în condițiile în care gruparea din Târgu Jiu este măcinată de accidentări, dar speră ca fetele care fac deplasarea la București să se mobilizeze și să obțină calificarea.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U15 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un turneu dificil, ținând cont că nu suntem într-o perioadă tocmai bună, echipa având probleme mari datorită accidentărilor, dar cu toate astea vom încerca să câștigăm meciul cu Sepsi pentru a ne califica la Turneul Semifinal. Avem nevoie de o victorie la o diferență mai mare de 4 puncte pentru a putea merge mai departe. Nu va fi deloc ușor, dar eu sper ca fetele să se mobilizeze și să câștige acest meci”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Sara Canavea, Bianca Bliduți, Iulia Merișescu, Ariana Folcuț, Alexia Drăgușin, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U15 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 2, TURNEUL 2

BUCUREȘTI, SALA CN IULIA HAȘDEU

SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE, ORA 09.45
CSM TÂRGU JIU – ACS SEPSI SIC SFÂNTU GHEORGHE
SÂMBĂTĂ, 2 DECEMBRIE, ORA 15.00
CSM TÂRGU JIU – ACS DAN DACIAN BUCUREȘTI

Comment here