Handbal

CN Juniori 3, Etapa 6. Juniorii 3 vor să înceapă returul cu o victorie. Duminică, 3 decembrie, ora 14.00: CSM Târgu Jiu – ACS Viitorul H2O Pitești

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu începe în acest weekend returul din Seria I din prima fază a Campionatului Național. Duminică, 3 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu ACS Viitorul H20 Pitești. Meciul contează pentru etapa a 6-a și va începe la ora 14.00. ”Chiar dacă jucăm cu echipa de pe ultimul loc, nu trebuie să tratăm jocul cu indiferență, mai ales la acest nivel de vârstă, unde se poate întâmpla orice”, a declarat antrenorul juniorilor 3, Vali Popescu. 

CSM Târgu Jiu merge ceas în prima fază a campionatului. Echipa pregătită de Vali Popescu a încheiat turul de campionat în fotoliul de lider și este singura echipă neînvinsă, cu punctaj maxim. Gorjenii vor să înceapă în forță și returul de campionat, cu o victorie în fața ultimei clasate, Viitorul Pitești. Băieții lui Vali Popescu pornesc ca favoriți cerți în confruntarea cu echipa piteșteană, care nu are niciun punct în clasament. Chiar și în aceste condiții, Vali Popescu le cere elevilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate.

Vali Popescu, antrenor echipa de handbal masculin CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Chiar dacă jucăm cu echipa de pe ultimul loc, nu trebuie să tratăm jocul cu indiferență, mai ales la acest nivel de vârstă, unde se poate întâmpla orice. Trebuie să jucăm la fel cum am făcut-o până acum, să jucăm tare în apărare, să respectăm anumite trasee pe care le-am stabilit în faza de atac”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu, Vlad Butoi, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea, Narcis Popescu, Răzvan Ștefurac. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA I, ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 3 DECEMBRIE, ORA 14.00
CSM TÂRGU JIU – ACS VIITORUL H2O PITEȘTI

Comment here