Baschet

CN U14 Masculin. Baschetbaliștii U14 CSM Târgu Jiu merg în acest weekend la Sibiu, pentru meciurile din Grupa 6. PROGRAM

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu se va deplasa, în acest weekend, în județul Sibiu, la Șura Mică, pentru meciurile din Grupa 6 din Faza a 2-a a Campionatului Național rezervat juniorilor U14. Pe 3 și 4 februarie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu ACS U BT Cluj Napoca, CSU UVT Timișoara, dar și cu echipa gazdă a turneului, CS Andu Galben Sibiu. ”Plecăm spre un turneu unde trebuie să demonstrăm, și cu siguranță vom face acest lucru, dar în egală măsură vom avea și de învățat. Este o oportunitate să jucăm cu echipele din topul clasamentului și sperăm să ne îndârjească această postură” a declarat antrenorul juniorilor gorjeni, Carlos Popescu, care a prefațat turneul din Ardeal.

Baschetbaliștii pregătiți de Carlos Popescu au început anul foarte bine, cu o calificare în faza superioară a Campionatului Național rezervat Juniorilor U14. În faza a doua a competiției, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 6, alături de ACS BT U Cluj Napoca, CSU UVT Timișoara și CS Andu Galben Sibiu. Tinerii baschetbaliști gorjeni merg în Ardeal cu gândul de a face un turneu cât mai bun. Vor avea de înfruntat unele dintre cele mai bune echipe din țară la acest nivel. Din păcate, Carlos Popescu nu este scutit de probleme în privința turneului de la Șura Mică. 3 dintre titularii echipei sale lipsesc, din motive medicale, de la primele confruntări din Grupa 6.

Carlos Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 Masculin: ”Sâmbătă și duminică, grupa U14M a juniorilor secției baschet are o nouă confruntare pe teren, de data aceasta, gazde fiind gruparea CSU Andu Sibiu. Facem parte din grupa 6 la nivel național, alături de titratul club ACS U-BT Cluj-Napoca și CSU UVT Timișoara, cea din urmă fiind singura echipă al cărei potențial îl cunoaștem. Vor fi confruntări importante pentru sportivii noștri, prin prisma faptului că, atât clujenii, cât și cei de la Andu, se luptă pentru obținerea unui loc pe podium. Consider că este o oportunitate să joci cu echipele din topul clasamentului și sperăm să ne îndârjească această postură. Avem probleme medicale la nivel de titulari, 3 dintre aceștia nu au fost incluși în lotul pentru acest weekend. Pornim mâine după-amiază spre Sibiu, sper eu, cu atitudinea și dorința de a da totul pe teren, pentru a compensa deficitul creat prin absența celor menționați. Rămâne să vedem la ora jocului ce prestație demonstrăm în teren. Îmbucurător este faptul că plecăm spre un turneu unde trebuie să demonstrăm, și cu siguranță vom face acest lucru, dar în egală măsură vom avea și de învățat”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Gionea, Luca Pop-Manta, Rareș Staicu, Radu Puiu, Darius Savu, Tudor Crîngulescu, Rareș Ciobanu, Radu Coconețu, Mario Vezure, Mihai Șcheau, Dragoș Branea, Alexandru Aniniși. Antrenor: Carlos Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 6 / TURNEU 1
SIBIU, ȘURA MICĂ
SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – ACS UBT CLUJ NAPOCA
SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU – CS ANDU GALBEN SIBIU
DUMINICĂ, 4 FEBRUARIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – CSU UVT TIMIȘOARA

Comment here