Handbal

CN Junioare 3, Etapa 15. CSM Târgu Jiu Junioare 3 continuă lupta pentru calificare în Grupele Valoare. Sâmbătă, 3 februarie, ora 10.00: LPS Târgu Jiu -CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu continuă, în acest weekend, lupta pentru calificare în Grupele Valoare. Sâmbătă, 3 februarie, echipa pregătită de Paula Martinescu va juca cu cealaltă echipă care reprezintă orașul Târgu Jiu în Campionatul Național, LPS Târgu Jiu. Derby-ul orașului Târgu Jiu la acest nivel se dispută sâmbătă dimineața, de la ora 10.00. Meciul se va disputa în Sala LPS, echipa Liceului Sportiv fiind gazdă în acest meci, care contează pentru etapa a 15-a din Seria H.

După victoria extrem de importantă în fața echipei din Vulcan, CSM Târgu Jiu, care a urcat pe locul 3 în clasament, vrea să-și treacă în cont o nouă victorie. Aflată pe un trend ascendent, CSM Târgu Jiu nu are voie să facă niciun pas greșit până la finalul primei părți a campionatului, astfel că un succes în fața LPS este extrem de important, pentru a putea ataca poziția a doua din clasament. 

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Vom încerca să profităm de forma bună în care ne aflăm și să obținem încă o victorie. Fetele au un tonus bun și au un singur gând la meciul din weekend, acela de a câștiga. Voi încerca să rulez tot lotul la acest meci. Forța Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Raisa Pagnejer, Cleopatra Pîslaru, Ana Bîrlete, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru, Carla Logăscu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H / ETAPA 15
TÂRGU JIU, SALA LPS
SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE 2024, ORA 10.00
LPS TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU

Comment here