HandbalJuniori

CN J2, Seria F, Etapa 8 / Junioarele lui Andrei Enache, meci important în prima partida oficială din acest an. Sâmbătă, 11 februarie, ora 10.00, Sala Voievod Litovoi: CSM Târgu Jiu – LPS Slatina

La finalul acestei săptămâni se reia Campionatul Național de handbal feminin rezervat junioarelor 2. CSM Târgu Junioare 2, liderul Serie F, echipă pregătită de Andrei Enache, va juca primul meci oficial din acest an, pe teren propriu, cu LPS Slatina. Meciul, care contează pentru etapa a-8-a din Seria F, se va disputa sâmbătă, 11 februarie, în Sala ”Voievod Litovoi”, cu începere de la ora 10.00.

Meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu, liderul la zi din Seria F, care va juca cu LPS Slatina, ocupanta locului 3 în serie. Cele două echipe trag tare pentru a merge în următoarea fază a competiției cu cât mai multe puncte. Se anunță un meci interesant în Sala ”Voievod Litovoi”, acolo unde se dispută partida. Fetele lui Andrei Enache sunt hotărâte să termine seria pe primul loc.  În tur, gorjencele s-au impus la Slatina cu 27-23. 

Andrei Enache, antrenor Junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un meci după o pauză foarte lungă și sper ca acest lucru să nu se vadă foarte tare. Întâlnim o echipă bună și cu siguranță va fi un meci aprig, pentru că este foarte important pentru ambele echipe în vederea clasamentului final și al punctelor cu care vom merge mai departe în faza următoare a competiției.
Din pacate nu vom putea juca in Polivalenta,aceasta fiind ocupata cu turneul de baschet si vom juca in Sal de la Nr 5 Voievod Litovoi acolo unde sper sa fie prezenti cat mai multi oameni pt a le sustine pe fete!”

CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Minodora Ancuța, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Cristina Chirea, Alina Burlan, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Elena Buşe, Diana Rogoveanu. Antrenor: Andrei Enache. 

Campionatul Național Junioare 2
Târgu Jiu, Sala ”Voievod Litovoi”
Sâmbătă, 11 februarie, Ora 10.00
Seria F / Etapa 8
CSM Târgu Jiu – LPS Slatina

Comment here