Handbal

CN Juniori 3, G3V, Etapa 10. Juniorii 3 CSM Târgu Jiu încheie sezonul cu un meci în deplasare, contra liderului. Sâmbătă, 11 mai, ora 13.00: HC Talentul Este Cheia – CSM Târgu Jiu –

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu merge în acest weekend la București, pentru duelul cu HC ”Talentul Este Cheia”. Meciul din etapa a 10-a din Grupa 3 Valoare este și ultimul din acest sezon pentru echipa pregătită de Vali Popescu. Partida de la București va începe la ora 13.00. 

Final de sezon și pentru Juniorii 3 CSM Târgu Jiu, care se vor confrunta la București cu liderul Grupei 3 Valoare, HC ”Talentul Este Cheia”. Indiferent de rezultatul care se va înregistra sâmbătă, CSM Târgu Jiu va încheia Grupa 3 Valoare pe locul 4. Gorjenii sunt la 5 puncte distanță de ocupanta locul 3, care are 13 puncte. Antrenorul Vali Popescu este convins că situația putea fi cu toul alta, dacă echipa noastră ar fi avut parte de arbitraje corecte, în special în meciul cu ACS Birtalan. În urma partidei de la București, cu ACS Birtalan, Vali Popescu a făcut memoriu la federație, iar cei doi arbitri au fost suspendați timp de 4 etape. Din păcate, rezultatul înregistrat în acea partidă, pierdută de gorjeni la limită, a scos formația gorjeană din cursa pentru un loc la Turneul Final. Vali Popescu nu și-a ascuns supărarea vis-a-vis de arbitrajele din această serie și crede că CSM Târgu Jiu ar fi meritat să meargă la Turneul Final. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate este un meci care nu mai poate schimba nimic în clasament, mergem să jucăm, să ne bucurăm de handbal. Din serie merg mai departe TEC, liderul seriei, dar și ACS Birtalan, echipă cu care am pierdut la București la diferență minimă, scor 32-33. În urma partidei cu Birtalan, cei doi arbitri au fost suspendați 4 etape în urma memoriului facut de mine. Sunt foarte supărat de multe lucruri care s-au întâmplat în această grupă și personal sunt convins 100% că suntem una dintre echipele care meritam să mergem la Turneul Final”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Narcis Popescu, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 3 VALOARE
ETAPA 10
BUCUREȘTI, SALA ȘCOALA 205
SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024
ORA 13.00

HC ”TALENTUL ESTE CHEIA” BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU

Comment here