Handbal

CN Junioare 3, G3V, Etapa 10. Junioarele 3 CSM Târgu Jiu încheie sezonul cu un meci în deplasare. Sâmbătă, 11 mai, ora 13.00: CSS Caracal-CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va disputa în acest weekend ultimul meci din sezonul 2023-2024 al Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Sâmbătă, 11 mai, handbalistele pregătite de Paula Martinescu se deplasează la Caracal, acolo unde va disputa meciul din etapa a 10-a din Grupa 3 Valoare, contra CSS Caracal. Meciul va începe la ora 13.00.

Final de sezon pentru junioarele 3 CSM Târgu Jiu, care vor încheia seria meciurilor din Grupa 3 Valoare, în deplasare, contra CSS Caracal. Pentru handbalistele pregătite de Paula Martinescu este o bună oportunitate de a se pregăti în vederea Turneului Final Național de Junioare 4, având în vedere că o serie de jucătoare din lotul care merge la Caracal, face parte și din lotul de junioare 4. Așa că, Paula Martinescu va profita de această oportunitate și va rula tot lotul, dar nu ascunde și faptul că vrea și victoria la Caracal, una de moral pentru gorjence.  

Paula Pagnejer, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Mergem pentru a mai acumula puțină experiență, dar și pentru a căpăta încredere în forțele proprii, mai ales că multe dintre ”pantere” fac parte și din lotul de junioare 4 care vor susține curând meciurile de la Turneul Final Național. Ne dorim un ultim meci frumos, cu handbal de calitate, dar mai ales, de ce nu, cu o victorie. Forza Panterele!”

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Andrada Văduva, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Sara Dungă, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Maria Cojocaru, Carla Logăscu, Antonia Vîrțan. Antrenoare: Paula Martinescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 3 VALOARE
ETAPA 10
CARACAL, SALA POLIVALENTĂ
SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024
ORA 13.00

CSS CARACAL – CSM TÂRGU JIU

Comment here