Handbal

CN Junioare 3, Etapa 7. Deplasare dificilă pentru fetele Paulei Martinescu. Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 12.00: CSS Sibiu – CSM Târgu Jiu

Meci extrem de important în acest weekend pentru echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Handbalistele pregătite de Paula Pagnejer Martinescu se deplasează în Ardeal pentru duelul cu CSS Sibiu. Meciul contează pentru etapa a 7-a din Seria H și va începe la ora 12.00. ”Fetele sunt motivate să recupereze din punctele pierdute pentru atingerea obiectivului. Sper să facem o surpriză uriașă tuturor și să ne întoarcem cu victorie”, a declarat Paula Martinescu, care a anunțat astfel care sunt planurile echipei sale în privința deplasării la Sibiu. 

Handbalistele CSM Târgu Jiu s-au pregătit intens pentru deplasarea de la Sibiu. Junioarele Paulei Martinescu vor să recupereze din punctele pierdute în debutul acestui sezon și speră să producă surpriza la Sibiu. Gazdele sunt pe locul 2 în clasament, cu 11 puncte, iar gorjencele pe 4, cu 8 puncte. Un succes în Ardeal le-ar menține pe fetele de la CSM Târgu Jiu în lupta pentru un loc pe podium. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă un meci important la Sibiu, din toate punctele de vedere, pentru că fetele sunt motivate să recupereze punctele pierdute pentru atingerea obiectivului. Sper să facem o surpriză uriașă tuturor și să ne întoarcem cu victorie. Este bun și un egal, dar victoria este cuvântul de ordine. Forza ”panterele”!

LOT CSM TÂRGU JIU: Ana Bîrlete, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Ștefania Chimerel, Alexia Vîrțan, Antonia Vîrțan, Diana Ștefu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Anastasia Găvănescu, Yasmina Sfiea, Dana Țoțan, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 7
SIBIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE 2023, ORA 12.00
CSS SIBIU – CSM TÂRGU JIU

Comment here