Baschet

Liga 1 Baschet Masculin, Etapa 4. Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 15.00: ACS Ralph Brașov – CSM Târgu Jiu

Cu trei victorii din trei posibile, CSM Târgu Jiu 2, echipa care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin se deplasează la Brașov, pentru duelul cu ACS Ralph Brașov. Partida contează pentru etapa a 4-a din eșalonul secund al baschetului românesc și s eva disputa sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 15.00. ”Va fi un meci dificil pentru noi având un roster incomplet, dar băieții mei se adaptează destul de bine și cred că vom face un meci bun”, a prefațat meciul din Ardeal, antrenorul Adrian Roșu.

CSM Târgu Jiu 2 a început în forță sezonul, cu trei victorii consecutive. Gorjenii merg în acest weekend la Brașov, acolo unde vor să-și treacă în cont o nouă victorie. Nu va fi însă o misiune ușoară. Gazdele au o echipă destul de bună pe teren propriu, iar Adi Roșu are probleme de lot înaintea acestei confruntări. Antrenorul grupării gorjene speră ca baschetbaliștii care vor face deplasarea la Brașov să facă un meci bun. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Mergem la Brașov cu încredere. Gazdele au o echipă destul de bună. Joacă un baschet bun. Va fi un meci dificil pentru noi având un roster incomplet, dar băieții mei se adaptează destul de bine și cred că vom face un meci bun. Rezultatul rămâne de văzut la ora meciului”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 4
BRAȘOV, SALA DP COLIBAȘI
SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE, ORA 15.00
LIVE PE FRBTV
ACS RALPH BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU

Comment here