HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Grupa Speranță 3 / Etapa 2 / A doua victorie consecutivă pentru junioarele 3 / CSM Târgu Jiu – HCM Craiova 28-21

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a trecut într-un meci din etapa a-II-a din Grupele Speranţă de HCM Craiova, scor 28-21. Formaţia pregătită de Radu Costel a înrgeistrat a doua victorie consecutivă din Grupa Speranţă 3 şi rămâne liderul seriei. Alesia Cismaşu a fost cea mai bună jucătoare de pe teren. Talentata handbalistă de la Târgu Jiu a înscris 20 de goluri.

Susţinute din tribună de un public inimos, tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au fost mai bune în meciul cu echipa din Bănie. Deşi cu absenţe în lot, dar şi cu ceva probleme medicale la nivelul lotului, elevele lui Radu Costel s-au mobilizat exemplar şi au câştigat meciul cu echipa din Bănie. Gorjencele au făcut foarte bine atât pe faza de apărare, cât şi faza de atac, acolo unde Alesia Cismaşu a fost de neoprit. A fost un meci greu, dar controlat în mare parte de handbalistele de la Târgu Jiu, puţine fiind momentele în care echipa oaspete a fost la conducere pe tabela de marcaj. Momentele dificile au fost depăşite cu bine de tinerele handbaliste ale CSM Târgu Jiu, care au găsit de fiecare dată resursele necesare de a reveni pe tabela de marcaj. Gorjencele s-au impus în toate cele trei reprize ale confruntării: 9-5, 9-7, 10-9. Radu Costel şi-a felicitat jucătoarele pentru victoria obţinută.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu junioare 3: „Un joc foarte dificil, aşa cum mă aşteptam după fuziunea HCM Craiova cu FEFS Craiova. Un meci extrem de greu de abordat, dacă ţinem cont că acum ne apasă şi obiectivul final. Se simte din plin încărcătura emoţională iar meciurile, la acest nivel, sunt câştigate de echipele care greşesc mai puţin. Azi noi am fost echipa mai mobilizată si mai concentrata, beneficiind şi de un al 8-lea jucător, publicul. Munca fetelor a fost răsplătită din plin şi direct proporțională cu efortul depus. Au jucat din primul minut până în ultimul. Am avut-o pe Ralu Chiriac răcită, abia respira dupa sprintul de contraatac, pe Beatrice Popescu care acuza o întindere la gamba, pe Alina Burlan cu dureri la mâna de aruncare, după apărări repetate şi agresive ale adversarului direct. Toate au strâns din dinți, au recuperat în aparare ratările din atac, au echilibrat astfel balanța şi au rămas mai tot timpul cu un pas înaintea adversarei. Atitudinea de astăzi, din teren dar şi de pe banca de rezerve, a aratat că putem fi o echipă puternică. Pregătim fiecare joc în săptămâna premergatoare, ne informăm în stânga şi în dreapta despre adversarul viitor pentru ca vreau să ne prindă debutul partidelor pregatiţi de luptă. Felicit întreaga echipă, dar nu uit să mulţumesc susţinătorilor noştri pe care-i vreau în tribună la fiecare confruntare pe care o vom avea în Sala Sporturilor”.

CSM Târgu Jiu: Vanesa Podarița, Anisia Bălășin – Ana Maria Bîrlete, Raluca Chiriac 3g, Cleopatra Pîslaru 1g, Alesia Cismașu 20g, Patrizia Ștefu, Alina Burlan, Alexandra Popescu 3g, Cătălina Ungureanu, Adriana Aniniş, Elena Buşe, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu, Beatrice Popescu 1g. Antrenor: Radu Costel.

CSM TÂRGU JIU – HANDBAL FEMININ JUNIOARE 3
GRUPA SPERANȚĂ 3
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Etapa 2 – Sâmbătă 19.03.2022 Ora 13.00
CSM Târgu Jiu – HCM Craiova 28-21 (9-5, 9-7, 10-9) 

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se va deplasa în Ardeal, pentru meciul din etapa 3, cu CSS Sibiu.

Comment here