Handbal

CN Junioare 3, G3V, Etapa 4. CS Chimia Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu 30-21

Miercuri, 27 martie, echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut, în deplasare, duelul cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea, scor 21-30. Partida a contat pentru etapa a 4-a din Grupa 3 Valoare. ”Am întâlnit cred cea mai puternică echipa din grupa noastră. ”Fetele noastre au jucat bine prima repriză, când au ținut pasul cu fetele de la Vâlcea, însă în  repriza a doua am avut o scădere a nivelului de joc și așa a venit înfrângerea”, a fost prima concluzie a antrenoarei Paula Martinescu, după eșecul de la Vâlcea.

Meci greu în etapa a 4-a din G3V pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu, care s-au deplasat la mijlocul acestei săptămâni la Vâlcea, pentru duelul cu una dintre cele mai bune formații din țară la acest nivel juvenil, CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Meciul a început însă într-o notă de echilibru, dar destul de disputat, cu ambele echipe prezente pe faza de finalizare, scor 4-4, în minutul 8, și 6-6, în minutul 10. Mai mult, gorjencele au reușit să conducă în două rânduri pe tabelă, scor 8-9, în minutul 15, și 9-10, în minutul 17. Gazdele au replicat cu o serie de 4 goluri la rând, pentru 13-10, dar Vâlcea a ajuns la +4 pe tabelă, scor 16-12. Ultima acțiune a primei reprize a adus un nou gol pentru CSM Târgu Jiu, care a stabilit scorul la pauză, 16-13.

În repriza secundă, fetele Paulei Martinescu nu au reușit să mai țină pasul cu echipa gazdă, care s-a distanțat constant pe tabela de marcaj. S-a terminat 30-21. Paula Martinescu a făcut o scurtă analiză a meciului de la Vâlcea.

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Am întâlnit cred cea mai puternică echipa din grupa noastră. ”Fetele noastre au jucat bine prima repriză, când au ținut pasul cu fetele de la Vâlcea, însă în  repriza a doua am avut o scădere a nivelului de joc. Am căzut și fizic și psihic și așa a venit înfrângerea. Mergem în continuare, cu ambiție, în încercarea de a ne perfecționa jocul și de a acumula experiență în compania unor echipe de top”.

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 4g, Raisa Pagnejer 9g, Diana Ștefu, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Antonia Vârțan, Raisa Ion, Sara Dungă, Adelian Dugaia, Alexia Vârțan, Anastasia Găvănescu 3g, Maria Cojocaru 2g, Carla Logăscu 1g. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 4
RÂMNICU VÂLCEA, SALA SPORTURILOR TRAIAN
MIERCURI, 27 MARTIE 2024, ORA 14.00
CS CHIMIA RÂMNICU VÂLCEA – CSM TÂRGU JIU 30-21(16-13)

Comment here