Handbal

CN Junioare 3. Etapa 8. Miercuri, 15 noiembrie, ora 13.30: CSM Târgu Jiu – CS Novaci

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu îşi continuă în această săptămână seria meciurilor din Campionatul Naţional. Miercuri, 15 noiembrie, într-o etapă intermediară, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu SC Novaci. Meciul contează pentru etapa a 8-a şi va începe la ora 13.30. Fetele pregătite de Paula Martinescu vor să-şi treacă în cont o nouă victorie pentru a se meţine în lupta pentru un loc pe podium. ”Ne pregătim pentru un meci pe care vrem să-l câştigăm, dar vrem să ne păstrăm forma bună”, a prefaţat Paula Martinescu, confruntarea cu echipa din Novaci. 

După ce a reuşit supriza etapă trecută, când au învins, în deplasare, pe CSS Sibiu, ocupanta locului 3, CSM Târgu Jiu vrea o nouă victorie. La mijlocul acestei săptămâni, junioarele Paulei Martinescu vor disputa penultima etapă din campionat, în care se vor duela cu una dintre reprezentantele Gorjului în Seria H, CS Novaci. Elevele Paulei Martinescu sunt pe locul 4, cu 10 puncte, la doar un punct distanţă de podiumul grupei. De partea cealaltă, CS Novaci este pe locul 6, cu 4 puncte strânse. Cu un moral foarte bun, ”panterele” Paulei Martinescu vor victoria pentru a se menţine în obiectiv.

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”După surpriza de la Sibiu, ”panterele” vor disputa un nou meci în campionat, pe teren propriu, contra echipei din Novaci. Ne pregătim pentru un meci pe care vrem să-l câştigăm, dar vrem să ne păstrăm forma bună. ”Panterele” au un moral bun, iar în acest meci  așadar vom încerca să punem teren un sistem agresiv, atît ofensiv, cât şi defensiv. Fiind penultima etapă din tur, voi încerca să folosesc tot lotul. Forza ”panterele”!

LOT CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Dana Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Maria Cojocaru, Carla Logăscu, Gabriela Anuțoiu, Miruna Popescu, Adelina Dugaia, Teodora Ruşeţ, Alexia Cioi. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu. 

 

Comment here