Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 6. Derby-ul etapei se joacă la Târgu Jiu. Joi, 16 noiembrie, ora 14.00: CSM Târgu Jiu – RBA Getica 95

CSM Târgu Jiu 2, echipa care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin, se pregătește pentru o nouă confruntare în campionat. Echipa pregătită de Adrian Roșu va juca, pe teren propriu, cu RBA Getica 95. Partida, care contează pentru etapa a 6-a din Grupa A, este programată pentru joi, 16 noiembrie, de la ora 14.00. ”Am avut un timp foarte scurt de pregătire pentru acest meci, dar cred în această echipă și cred că se vor mobiliza la momentul meciului”, a declarat antrenorul grupării gorjene, Adrian Roșu.

Meci tare pentru baschetbaliștii lui Adi Roșu, care ocupă locul 3 în acest moment în serie, care se vor confrunta cu echipa de pe locul 2, RBA Getica 95. În fapt, cele două echipe au aceeași linie de clasament, fiecare cu câte 4 victorii și o înfrângere. Se anunță a fi cel mai tare meci al rundei a 6-a, derby-ul etapei. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Ne așteaptă un meci dificil împotriva celor de la RBA Getica 95. Am avut un timp foarte scurt de pregătire pentru acest meci, dar cred în această echipă și cred că se vor mobiliza la momentul meciului. Îmi doresc ca jucătorii să ofere tot pe parchet și să joace la intensitate maximă”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
JOI, 16 NOIEMBRIE, ORA 14.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU 2 – RBA GETICA 95

Comment here