Baschet

CSM Târgu Jiu2, o nouă confruntare în Liga 1 de Baschet Masculin. Sâmbătă, 3 februarie, ora 16.00: RBA Getica 95 – CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu 2 are programat în acest weekend un nou meci în returul campionatului din Liga 1 de Baschet Masculin. Sâmbătă, 3 februarie, echipa pregătită de Adrian Roșu se deplasează la București, pentru duelul cu RBA Getica 95. Meciul contează pentru etapa a 15-a din Grupa A și va începe la ora 16:00.

După deplasarea de la Oradea, gorjenii au parte de a doua deplasare consecutivă din returul campionatului. Echipa pregătită de Adrian Roșu va merge în capitală, pentru duelul cu RBA Getica 95. Se anunță un meci dificil pentru băieții lui Adi Roșu, în contextul în care gazdele sunt pe locul 3 în Grupă, iar CSM Târgu Jiu are probleme de efectiv și pentru această deplasare. Adrian Roșu mizează pe mobilizarea băieților săi pentru acest joc dificil. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Mergem la Getica în aceeași formulă ca la Oradea. Eu îmi doresc să repetăm același joc bun pe care l-am făcut la Oradea. Eu zic că băieții sunt motivați să joace și acest lucru mă bucură”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
SEZONUL 2023-2024
GRUPA A
ETAPA 15
BUCUREȘTI, ARENA DE BASCHET
SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE 2024, ORA 16.00
LIVE PE FRBTV
RBA GETICA 95 – CSM TÂRGU JIU 2

Comment here